ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Διαφήμιση στο kampania sports.gr


Γνωρίστε την επιχείρησή σας σε χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες του kampaniasports.gr
!!NEO!! τώρα και αεροφωτογραφίες με υπερσύγχρονα Drone..
!!ΝΕΟ!! βιντεοσκόπηση των παιδικών πάρτι σε XFull HD......
Προβάλετε σήμερα την επιχείρησή σας έξυπνα και οικονομικά μέσα από το Kampaniasports.gr, εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά διαφημιστικά μας πακέτα.30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ΜΜΕ εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της προβολής σας.
Τα διαφημιστικά μας πακέτα περιλαμβάνουν τους εξής τρόπους προβολής:-
Τοποθέτηση banners η κάρτας της επιχείρησής σας,φώτο,κείμενο,κλπ.-Παραγωγή και δημοσίευση διαφημιστικού video -Ραδιοφωνικά σποτάκια & Διαφημιστικές μακέτες για έντυπη και ηλεκτρονική προβολή
*ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ BANNER Τοποθετείστε το διαφημιστικό σας banner (σε όποια μορφή εσείς επιθυμείτε) στο πιο έγκαιρο και έγκυρο διαδικτυακό μέσο της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλονίκης, του οποίου η θεματική ύλη αναδημοσιεύεται καθημερινά από το σύνολο των ελληνόφωνων διαδικτυακών μέσων ενώ αποτελεί την πρωτογενή πηγή ενημέρωσης για θέματα ιδιαίτερα της γ’ Εθνικής και τον τοπικών πρωταθλημάτων,καθώς και όλων των νέων του Δήμου Δέλτα..
Το banner σας μπορεί να τοποθετηθεί είτε στη κεφαλίδα του Kampaniasports.gr δίπλα στο λογότυπο της ιστοσελίδας, είτε στη δεξιά στήλη των αναρτήσεων. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας banner η διαφημιστική ομάδα του Kampaniasports.gr αναλαμβάνει για την κατασκευή του, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρησή σας.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO μέχρι X FULL HD (4K)
Το διαφημιστικό τμήμα του Kampania sports.gr αναλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικού video,για την πιο αποδοτική προβολή της επιχείρησής σας. To video σας μπορεί να τοποθετηθεί είτε στη δεξιά στήλη του Kampaniasports.gr είτε να αναρτηθεί σε νέα δημοσίευση.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για τα διαφημιστικά μας πακέτα επικοινωνήστε με το kampaniasports@gmail.com