ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καλή δουλειά από της επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Δέλτα

 


Εξαιρετική δουλειά από της επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δέλτα .Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι υπεύθυνοι της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας επιτροπής του Δήμου μας για να βελτιώσουν της συνθήκες κάτω από της οποίες οι μαθητές θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους.

Σαν kampaniasports θέλουμε να αναδείξουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι συγκεκριμένες επιτροπές με μπροστάρηδες τον Κ. Θεόδωρο Βαλάρη Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας και Κ. Αντώνη Αντωνιάδη Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας επιτροπής αλλά και τους συνεργάτες τους.

Εδώ και αρκετούς μήνες και κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες λόγω της επιδημίας δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να προσφέρουν, να δημιουργούν, να κατασκευάζουν, να επισκευάζουν τις σχολικές εγκαταστάσεις όλων των Κοινοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Δέλτα αλλάζοντας προς το πολύ καλύτερο της συνθήκες κάτω από της οποίες οι μαθητές θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους.

Μπράβο τους ακόμη για τα γρήγορα ανακλαστικά που έδειξαν σε περιπτώσεις που κάποιο σχολικό κτήριο χρειάστηκε άμεση απολύμανση.

Μπράβο σας Κύριοι σε εσάς και στους συνεργάτες σας για την μεγάλη αυτή προσπάθεια σας.

« PREV
NEXT »