ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ετοιμάζεται πυρετωδώς το στολίδι του Καμπανιακού

 


Ετοιμάζεται πυρετωδώς το στολίδι του Καμπανιακού. Μόνο σε κατάσταση lockdow δεν βρίσκονται οι διοικούντες του Καμπανιακού που εδώ και 9 μήνες άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του ιστορικού συλλόγου.

Αγωνιστικός χώρος κεντρικού γηπέδου

Ποτέ στην μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου ο αγωνιστικός χώρος του κεντρικού γηπέδου δεν ήταν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα αφού η νέα διοίκηση του Καμπανιακού φρόντισε να αναβαθμίσει τον αγωνιστικό χώρο εμφυτεύοντας έναν ειδικό υβριδικό σπόρο που δίνει το δικαίωμα στο χόρτο να είναι καταπράσινο και τους χειμερινούς μήνες.

Και δεν είναι μόνο ότι το πράσινο κυριαρχεί εντός αγωνιστικού χώρου, είναι ότι περπατώντας τον έχεις την εντύπωση ότι ότι περπατάς πάνω στο καλύτερο χαλί.

Αυτός ο αγωνιστικός χώρος περιμένει τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού αλλά και των αντιπάλων στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Βοηθητικό γήπεδο

Ακριβώς πίσω από το κεντρικό γήπεδο ένας ανάλογος αγωνιστικός χώρος περιμένει την ανδρική ομάδα αλλά και τα παιδιά των Ακαδημιών για της προπονήσεις τους.

Γηπεδικές εγκαταστάσεις

Εδώ κι αν αλλάζουν όλα.

Πλακόστρωτο το μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου, συντήρηση και καλλωπισμός της περίφραξης περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, κατεδαφίστηκε το κτήριο μπροστά στην είσοδο (πρώην κυλικείο),κατεδαφίστηκε ολόκληρος ο μπροστινός αλλά και εξ ανατολής μαντρότοιχος και στην θέση του αρχίζει να τοποθετείται περίφραξη με γαλβάνιζέ κάγκελο.

Αλλάζει η μεγάλη πόρτα εισόδου και σύντομα τοποθετείτε επιγραφή.(Τελείως διαφορετική εικόνα)

Σύγχρονο κυλικείο

Καινούργιο σύγχρονο κυλικείο ακριβώς δίπλα από της κερκίδες εξοπλισμένο για της ανάγκες των φιλάθλων.(Γνωρίζουμε και το όνομα του κυλικείου που θα δώσουν οι διοικούντες αλλά προς το παρών το κρατάμε σαν έκπληξη).

Αξεσουάρ προπόνησης

Κάθε μεγάλος σύλλογος θα πρέπει να προσέχει και της Ακαδημίες του, στο κομμάτι αυτό η διοίκηση του Καμπανιακού έδωσε το μεγάλο βάρος.

Ο εξοπλισμός προπόνησης που σήμερα διαθέτουν οι Ακαδημίες του Καμπανιακού μπορεί να συγκριθεί μόνο με ομάδες Super League αφού δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα, τόσο σε ποσότητα όσο και ποιότητα. Έτσι οι πιτσιρικάδες του Καμπανιακού θα απολαμβάνουν και θα χαίρονται της προπονήσεις τους.

Συμβαίνουν και άλλα πολλά αλλά δεν μας επιτρέπεται να τα αναφέρουμε καθώς ακόμη ο σχεδιασμός δεν έχει ξεκινήσει. Στην επόμενη μας ανάρτηση θα αναφερθούμε στα καινούργια αλλά και θα μεταφέρουμε εικόνες και video.

« PREV
NEXT »