ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Θεατρική παράσταση από τον Σύλλογο Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων

theatriki-parastasi-apo-ton-syllogo-politismou-kai-paradosis-kyminon
Η Θεατρική Ομάδα «Καινά Δαιμόνια» του Συλλόγου Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων ανεβάζει το θεατρικό έργο !!Δωμάτιο 8 !! το οποίο αποτελείται από 3 μονόπρακτα του Τομά και 2 μονόπρακτα της ομάδας.Είναι κοινωνικές κωμωδίες ανατροπών σε σκηνοθεσία της Λίτσας Μπακογλίδου.
Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Μαλγάρων στις 20:30μμ.
Η Θεατρική Ομάδα δημιουργήθηκε το 1996. Σχεδόν κάθε χρόνο ανέβαζε έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, τα οποία παρουσίαζε τοπικά και σε όμορους Δήμους.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχει παρουσιάσει έργα των Φεϋντώ, Γκολντόνι, Τσέχωφ, Δαλιανίδη (ο οποίος τίμησε την Ομάδα στην πρεμιέρα με την παρουσία του) και έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες, που έχουν υπηρετήσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Το 2011 έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Διστόμου, όπου και απέσπασε τα Βραβεία Πρωτότυπου Σεναρίου και Α΄Ανδρικού Ρόλου. Επίσης, συμμετείχε, σε συνεργασία με το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Ν. Μαλγάρων, στη μουσικοθεατρική παράσταση «Τα Αρραβωνιάσματα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Το 2017 η Θεατρική Ομάδα ονομάστηκε «Καινά Δαιμόνια» και ανέβασε το μουσικοθεατρικό έργο «Ω! του Αργκάν.... Όλα του Πονάν», που είναι διασκευή του «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου.
Η διασκευή έγινε από τη σκηνοθέτη της Ομάδας κ. Ευαγγελία Μπακογλίδου. Δόθηκαν παραστάσεις σε διάφορους Δήμους της Θεσσαλονίκης.Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων ανέβασαν την μουσικοθεατρική παράσταση <Σαν όνειρο> τον Ιούνιο του 2018 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς , σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Μαλγάρων ανέβασαν την μουσικοθεατρική παράσταση <Η Θρακιώτισα>.
« PREV
NEXT »