ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Σύλλογος Δράσεων και Πολιτισμού Χαλάστρας στο πρόγραμμα LEADER

o-syllogos-draseon-kai-politismou-i-xalastra-sto-programma-leader
Ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την περαιτέρω προσπάθεια που γίνεται από τον Σύλλογο Δράσεων και Πολιτισμού !!Η Χαλάστρα!!είναι η ένταξη του Συλλόγου στο πρόγραμμα Leader και η εξασφάλιση μεγάλο χρηματικού ποσού (88.066.12 euro)που θα χρησιμοποιηθεί σε άμεσες ανάγκες του Συλλόγου.
Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν από το ΔΣ του Συλλόγου και σήμερα απολαμβάνουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους.
Η αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου:
Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που ο Σύλλογός μας, ένας καινούριος σύλλογος, δικαιώνεται μέσα από τις δράσεις του και τις επιλογές του και καταφέρνει με πολλή δουλειά κι έναν αξιόλογο και άρτιο φάκελο να εγκριθεί από την ΑΝΕΘ Α.Ε. η αίτηση στήριξής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER για το έργο CLLD-2 / LEADER και για το ποσό των 88.066,12 €Ευχαριστούμε την Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε., τους μελετητές μας, τον Δήμο Δέλτα και όλους όσοι βοήθησαν και πίστεψαν σ’ αυτήν μας την προσπάθεια! Μπροστά μας έχουμε πολλή και δύσκολη δουλειά που χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας για να ολοκληρωθεί με επιτυχία!
« PREV
NEXT »