ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Kampaniasports:Δήμαρχε σ ευχαριστούμε

kampaniasports-dimarxe-s-eyxaristoume
Τώρα που τα φώτα των εκλογών έσβησαν και κανείς κακόπιστος δεν θα μπορέσει να ερμηνεύσει την ανάρτηση αυτή σαν προεκλογική διαφήμιση,αισθανθήκαμε την ανάγκη να πούμε δυο λόγια καρδιάς για τον απερχόμενο Δήμαρχο Ευθ.Φωτόπουλο για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 4 χρόνια.
Δήμαρχε σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες κάποιες στιγμές μαζί μας σαν άνθρωπος και σαν Δήμαρχος αυτού του Τόπου.
Δήμαρχε σ ευχαριστούμε που μας παρότρυνες να ασχοληθούμε πιο δυναμικά με την προβολή του τόπου μας,πιστεύουμε ότι καταφέραμε να αναδείξουμε τον Δήμο μας σ ολόκληρη την Ελλάδα.
Δήμαρχε σ ευχαριστούμε γιατί ανταποκρίθηκες πάντα στο κάλεσμά μας.
Δήμαρχε σ ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας,χωρίς ποτέ μα ποτέ να κάνεις επέμβαση στο έργο μας ακόμη κι όταν υπήρξαν στιγμές αρνητικής προβολής  από μέρους μας.
Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία.
Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες σου,ιδιαίτερα τον Γιάννη Κεσσόπουλο που μοιράστηκε μαζί μας την δημόσια εικόνα του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε όλους τους Αντιδημάρχους και τους Τοπικούς Προέδρους των Κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Χάρη της συνεργασίας μας το kampaniasports σήμερα είναι το μεγαλύτερο blog στον Δήμο μας προβάλλοντας κάθε δραστηριότητα (Πολιτιστική,Αθλητική,ειδησιογραφική,Πολιτική).με πολλά αποκλειστικά video,και πάνω από 1000 αναρτήσεις με θέματα του Δήμου Δέλτα.
Με την ελπίδα ότι αυτό που ξεκινήσαμε μαζί θα συνεχιστεί και με την νέα Δημοτική αρχή σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια.
Admin kampaniasports
xaris matskas
« PREV
NEXT »