ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Χαλάστρα μαγική Πόλη

xalastra-magiki-poli
Επιτέλους τέλειωσαν τα βάσανά μας,αλλά το μεγάλο κέρδος μας είναι ότι μέσα στους επόμενους μήνες η Χαλάστρα θα γίνει μαγική Πόλη,μια Πόλη έτσι όπως δεν μπορούμε να φανταστούμε.
Πως θα γίνει αυτό,μας το ξεκαθάρισαν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι.
Λοιπόν από την επομένη των εκλογών όταν με το καλό εμείς οι Πολίτες αυτού του τόπου επιλέξουμε τους Άρχοντες μας για τα επόμενα χρόνια αρχίζει η ριζική αλλαγή του τόπου μας.
Τι κολυμβητήρια,τι ποδηλατοδρόμια,τι καινούργιους περιφερειακούς δρόμους,τι καινούργια πάρκα,τι καινούργιες παιδικές χαρές,τι καινούργιες πλατείες,τι χώρους πρασίνου,τι καινούργιους χώρους αθλητικών εγκαταστάσεων,τι καινούργια σχολεία,τι καινούργιους χώρους Πολιτιστικών δράσεων,τι δρόμους που δεν θα χρειάζεται να αλλάζεις αμορτισέρ στο αυτοκίνητο κάθε 6μηνο,τι φανταχτερούς φωτιζόμενους δρόμους,τι δωρεάν wi fi για όλους, τι μονάδες αναψυχής,τι  τι τι τι τι τι.
Όλοι τους όμως έκαναν ένα τραγικό λάθος,όλα αυτά τα τι έχουν καταγραφεί τόσο σε ήχο όσο και σε εικόνα,και εμείς θα είμαστε εδώ μαζί με τους Πολίτες του Δήμου Δέλτα να τους τα θυμίζουμε ακόμη και αν χρειαστεί να βρεθούμε απέναντί τους.
Στηρίξαμε με κάθε αντικειμενικότητα όλους τους υποψηφίους συνδυασμούς,σας μεταφέραμε ήχο και εικόνα όσο κανείς άλλος απ όλες της παρατάξεις,για πρώτη φορά το kampaniasports έκανε τόσο δυναμική την παρουσία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Υπόσχεση θα είμαστε μαζί με τα συμφέροντα των Πολιτών του Δήμου Δέλτα και αύριο και μεθαύριο και για όσο υπάρχουμε.
Ψηφίστε με σύνεση,ψηφίστε με σκέψη,ψηφίστε τους καλύτερους,ψηφίστε αυτούς που σας έχουν πείσει ότι μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι για μας και τα παιδιά μας,δεν πρέπει να είναι χαλαρή η ψήφος σας.
Μόνον έτσι θα έχουμε απαιτήσεις.
Καλή ψήφο.
« PREV
NEXT »