ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στην Χαλάστρα το κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu

stin-xalastra-to-kypello-brazilian-jiu-jitsu
Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλάστρας το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu, την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 09.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ.
Το Κύπελλο συνδιοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, ο Α.Σ. SHOTOKAN KARATE Χαλάστρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Δέλτα.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αθλητές από όλους τους συλλόγους που ανήκουν στην Ομοσπονδία της ΕΦΕΟΖΖ και από διάφορες περιοχές της χώρας.
«Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο μας να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς, να φιλοξενεί έναν τόσο μεγάλο αθλητικό θεσμό. Είμαι περήφανος γιατί στο Δήμο Δέλτα έχουμε συλλόγους πολύ δραστήριους, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο. Θέλω να προσκαλέσω τους κατοίκους του Δήμου μας αλλά και τους Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν τους συγκεκριμένους αγώνες, ένα υπερθέαμα σε ένα άθλημα που παγκόσμια εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.
« PREV
NEXT »