ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα το !!Σπίτι του Πολιτισμού!!στην Χαλάστρα(vid)

Επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε είναι η ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα το ανακοινωθέν !!Σπίτι του Πολιτισμού!!στην Χαλάστρα.
Σ έναν χώρο 114 στρεμμάτων βρίσκεται το Μυγδώνειο Αθλητικό Κέντρο της Χαλάστρας.Ένας τεράστιος χώρος όπου μπορούν να γίνουν πολλά έργα προς χάριν των κατοίκων της Χαλάστρας και όχι μόνο. 
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε την μεγάλη στροφή προς της Πολιτιστικές εκδηλώσεις των Συλλόγων της Χαλάστρας από πάρα πολλούς κατοίκους της Πόλης μας.
Σήμερα οι εκδηλώσεις αυτές που σημειωτέον ως επί το πλείστον πρόκειται για πραγματικά σπουδαίες εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν πάρα πολύ κόσμο δεν έχουν τον χώρο που τους αξίζει. Μεγάλο παράδειγμα η χθεσινή Μουσικοχορευτική παράσταση του Συλλόγου Δράσεων και Πολιτισμού!!Η Χαλάστρα!!όπου έγινε το αδιαχώρητο,και όχι μόνο αυτό πάρα πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση αναγκάστηκαν να φύγουν αφού το κλειστό γυμναστήριο ήταν γεμάτο, και με πολύ κόσμο να στέκονται και να παρακολουθούν όρθιοι.
Η Δημοτική αρχή του τόπου μας πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα το !!Σπίτι του Πολιτισμού!!κάτι που και επίσημα σε τηλεοπτική μας εκπομπή δεσμεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Δ.Σκουλαριώτης.
Και επειδή εμείς δεν ξεχνάμε ας θυμηθούμε τα λόγια του στο παρακάτω video.(ξεκινά στην αναφορά του για το Σπίτι του Πολιτισμού. 
« PREV
NEXT »