ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ενημερωτική εκδήλωση των προγραμμάτων CLLD/LEADER σε Σίνδο και Χαλάστρα

clld-leader-se-dindo-kai-xalastra
Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/4/2019, στις 18.00, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου «Κωνσταντίνος Θεοφάνης», κατά την οποία στελέχη της Αναπτυξιακής Νομού Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΑΝΕΘ) σχετικά με το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER για την περιοχή των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης και τμημάτων των Δήμων Ωραιοκάστρου, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας-Χορτιάτη και Δέλτα (CLLD1) (αρχική εγκριθείσα Δημόσια Δαπάνη 10.450.000 €).
Η εκδήλωση αφορά ιδίως στην περιοχή των Κοινοτήτων Σίνδου, Καλοχωρίου, Ν. Μαγνησίας και την εκτός σχεδίου περιοχή της Κοινότητας Διαβατών.
Επίσης, την Πέμπτη 18/4/2019, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Χαλάστρας για το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER για την περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος και τμήματος του Δήμου Δέλτα (CLLD2) (αρχική εγκριθείσα Δημόσια Δαπάνη 7.250.000 €).
Η εκδήλωση αφορά στην περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Χαλάστρας και Αξιού.
«Τα δύο προγράμματα είναι πολύ σημαντικά για το Δήμο μας, ο οποίος συμμετέχει και στα δύο. Είναι σημαντικά γιατί αφορούν δημόσια έργα αλλά και ιδιωτικές επενδύσεις στους τομείς της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, τουρισμού, βιοτεχνίες, οικοτεχνίες και παροχή υπηρεσιών. Είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης την οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.
« PREV
NEXT »