ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Απέτυχαν η όχι οι ομάδες μας στην Γ Εθνική?

apetyxan-i-oxi-oi-omades-mas-stin-g-ethniki
Απέτυχαν η μήπως όχι οι ομάδες μας στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής? Σ αυτό καλούμαστε να απαντήσουμε και εμείς στο kampaniasports που σημειωτέον παρακολουθούμε από κοντά τα τεκταινόμενα του ομίλου  από την αρχή της δημιουργίας της Γ Εθνικής έχουμε τα δικά μας πιστεύω.
3 από της 5 ομάδες που υποβιβάζονται ανήκουν στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας(ΑΠΕ Λαγκαδά,Ολυμπιακός Κυμίνων,ΠΑΟ Κουφαλίων).
Δυο από της ομάδες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής(ο Πρωταθλητής ΠΑΟ Κουφαλίων και ο Ολυμπιακός Κυμίνων) και η ΑΠΕΛ που έχει ιστορία στην κατηγορία.
Τι έφταιξε όμως και έφτασαν στον υποβιβασμό?
Κέρδισαν η έχασαν από την συμμετοχή τους στην κατηγορία?.
Για το πρώτο ερώτημα έχουμε να πούμε ότι,όταν χάνεις μια κατηγορία αυτό από μόνο του είναι το αρνητικό της υπόθεσης,σίγουρα έφταιξε ο κακός σχεδιασμός του καλοκαιριού,θέλεις η απειρία,θέλεις η οικονομική στενότητα,θέλεις τα λάθος πιστεύω των διοικούντων,θέλεις τα λάθη των προπονητών,θέλεις οι λάθος μεταγραφές και πολλά άλλα.
Είναι μερικά από τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο στον υποβιβασμό των ομάδων μας.
Στο δεύτερο ερώτημα εμείς έχουμε να πούμε ότι τουλάχιστον οι δυο ομάδες(Κουφάλια και Κύμινα) απ όλη αυτή την περιπέτεια πέρα του ότι χάθηκαν κάποια χρήματα παραπάνω υπήρξαν και κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στις υποδομές των ομάδων.
Πιστεύεται ότι αν ο ΠΑΟ Κουφαλίων δεν αγωνιζόταν στην Γ Εθνική θα είχε της γηπεδικές εγκαταστάσεις που έχει αυτή την στιγμή?όχι πως υστερούσαν σε πολλά αλλά η κερκίδα(μεγάλωσε)η ανακαίνιση των αποδυτηρίων,οι γραφειάρες που έγιναν είναι προς την θετική πλευρά. 
Η συσπείρωση του κόσμου των Κουφαλίων είναι και αυτό προς την θετική πλευρά.  Αρκεί βέβαια οι διοικούντες της ομάδος να αντιδράσουν θετικά και να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και στην Α1(εκτός βέβαια και αν έρθουν τα πάνω κάτω και δεν υποβιβαστούν)Ελλάδα είναι εδώ.
Τα ίδια ισχύουν και για τον Ολυμπιακό Κυμίνων. Και μόνο ότι άλλαξε η εικόνα των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντα χώρου  είναι ένα πάρα πολύ θετικό στοιχείο ,άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι η εμπειρία που απέκτησαν οι διοικούντες βλέποντας πως λειτουργούν οι μεγαλύτερες ομάδες και ελπίζουμε να της αξιοποιήσουν στο μέλλον. 
Για την ΑΠΕΛ εκεί αντιλήφθηκαν σχετικά νωρίς την πορεία της ομάδος και έκαναν στροφή επενδύοντας σε νεανικό ροστερ μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα της ομάδος φτιάχνοντας ουσιαστικά την ομάδα του αύριο.
Σαν γενικό συμπέρασμα λέμε ότι την κατηγορία έχασαν οι ομάδες που είχαν το μικρότερο μπάτζετ.  Άρα είμαστε στο σημείο που λέει !!έχεις λεφτά προχωράς,δεν έχεις λεφτά καίγεσαι!!.
Αν αυτό λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τότε να το χαιρόμαστε.
« PREV
NEXT »