ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ζεστό χρήμα σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους από τον Δήμο Δέλτα

zesto-xrima-se-athlikouw-kai-politistikous-syllogous-tou-dimou-delta
Ξεκινούν από αύριο, 21-3-2019, οι αιτήσεις των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Δέλτα για την οικονομική τους ενίσχυση, σύμφωνα με το άρθρο 202 παρ. 1 του ν. 3463/2006.
«Για μία ακόμη χρονιά στεκόμαστε με πράξεις στο πλευρό των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας, πέραν της υποστήριξης που παρέχουμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
 Είναι μια απόλυτα συνειδητή επιλογή υποστήριξης των ανθρώπων που υπηρετούν κατά κύριο λόγο τη λαϊκή μας παράδοση και τα αθλητικά ιδεώδη, των ανθρώπων που ψυχαγωγούν τα παιδιά μας δίνοντας τους συνάμα αρχές και αξίες για να πορευτούν στη ζωή τους με ηθική.
Είναι μια πράξη υποστήριξης των τοπικών δημιουργικών δυνάμεων, στο χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού. Ούτως ή άλλως, οι περιοχές και οι άνθρωποι του Δήμου Δέλτα είναι στενά συνδεδεμένες με τη γη και την παράδοση αλλά και με αθλητικές επιτυχίες, στο παρελθόν αλλά και σήμερα, όχι μόνο στα ομαδικά αθλήματα αλλά και στα ατομικά» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων πρέπει να καταθέσουν την αίτηση στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου (κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών – Σίνδος), το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στις 12 το μεσημέρι.
Η αίτηση θα διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.dimosdelta.gr καθώς και από το γραφείο Αθλητισμού (κτίριο ΚΕΠ, Ελ. Βενιζέλου 6Α – Σίνδος | κ. Αναστασιάδου Ευδοξία, τηλ. επικοινωνίας 2313-305919).
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν στο Δήμο μετά την έγκριση των οικονομικών ενισχύσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Τη σχετική αίτηση μπορεί να κατεβάσει ο ενδιαφερόμενος από την ιστοσελίδα του Δήμου Δέλτα dimosdelta.gr
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Μετά την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών:
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
190319 ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πρότυπα για σύνταξη ειδικού προϋπολογισμού (α) για αθλητικά σωματεία και β) πολιτιστικοί σύλλογοι ) και γενικού προϋπολογισμού:
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
« PREV
NEXT »