ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στην Μελίτη αύριο ο Ολυμπιακός Κυμίνων

stin-meliti-ayrio-o-olympiakos-kyminon
Το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Μελιτέα Μελίτης δίνει αύριο ο Ολυμπιακός Κυμίνων με μοναδικό σκοπό η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα ξαναφέρει την ομάδα στην διεκδίκηση της παραμονής.
Είναι η τελευταία ευκαιρία για τους κόκκινους αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της προνομιούχου θέσης,κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θα σημάνει και το πρόωρο τέλος στην κατηγορία.
Αυτή την στιγμή υπάρχει καινούργιος προπονητής στον Ολυμπιακό ο οποίος θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το νικηφόρο αυριανό αποτέλεσμα.
Εμείς σαν kampaniasports γνωρίζουμε τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού αλλά δεν τον αναφέρουμε περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου η οποία θα βγει αμέσως με την λήξη του αυριανού παιχνιδιού.
Δυο επιλογές για το ποιος θα είναι αύριο ο υπεύθυνος καταρτισμού της ενδεκάδας,αυτή την ώρα συζητούν η διοίκηση με τον Γιάννη Καμπουρίδη(βοηθός του Γιώργου Νασιόπουλου),αν ο Κος Καμπουρίδης μείνει στην ομάδα(τον θέλει και ο νέος προπονητής)τότε θα είναι στον πάγκο της ομάδος αύριο.
Αν ο Κος Καμπουρίδης αποφάσισε να αποχωρήσει τότε υπεύθυνος για τον καταρτισμό της ενδεκάδας θα είναι ο αρχηγός της ομάδος και πιο παλιός ποδοσφαιριστής Σωτήρης Αυγέρος.
Όπως και να χει καλή επιτυχία για αύριο.« PREV
NEXT »