ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Επιδρομή στο κτίριο των Δημοτικών υπηρεσιών

epidromi-sto-ktirio-ton-dimotikon-ypiresion
Δεν έχουν τον θεό τους ακόμη και στο κτήριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Δέλτα έβαλαν στο μάτι αλλά και ζημιές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Δέλτα:
Το κτίριο Δημοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα στη Σίνδο παραβιάστηκε από διαρρήκτες σήμερα τα ξημερώματα (7ης Φεβρουαρίου 2019).
Οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα, ενώ προκάλεσαν ζημιές στα Δημοτολόγια, στο Ταμείο και στην Οικονομική Υπηρεσία. Μήνυση κατ’ αγνώστων κατατέθηκε εκ μέρους του Δήμου από τον Αντιδήμαρχο Π. Σάκα.
«Το σημερινό περιστατικό έρχεται να αναδείξει για μία ακόμη φορά το πρόβλημα αστυνόμευσης σε ολόκληρο το Δήμο Δέλτα. Φτάσαμε στο ακραίο να έχουμε διάρρηξη σε δημοτικό κτίριο στο κέντρο της έδρας του Δήμου. Δυστυχώς, και σε αυτή την περίπτωση, η κεντρική κυβέρνηση δεν άκουσε την τοπική αυτοδιοίκηση και άφησε το Δήμο Δέλτα με ένα μόλις αστυνομικό τμήμα να αστυνομεύει εννιά Κοινότητες!
Εμείς ακόμη και σήμερα ζητούμε και επιμένουμε να γίνει επιτέλους αστυνομικό τμήμα στα Διαβατά, όπου οι ανάγκες αστυνόμευσης είναι αυξημένες. Αν σε αυτό προσθέσετε και τα προβλήματα υποδομής που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί μας, μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος.
Και θυμίζω τη δωρεά του οχήματος που κάναμε ως Δήμος πριν από λίγο καιρό, προκειμένου να υπάρχει περιπολικό για να κυκλοφορεί και να αστυνομεύει στην περιοχή μας. Δυστυχώς όταν φωνάζουμε για ενίσχυση της αστυνόμευσης, δεν μας ακούει κανείς» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.
« PREV
NEXT »