ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Έκοψε την πίτα ο Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων

ekopse-tin-pita-o-syllogos-politismou-kai-paradosis-kyminon
 Με αφορμή την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας, το Δ.Σ. του Συλλόγου, είχε τη χαρά να υποδεχθεί ,στην αίθουσα δεξιώσεων «ΝΟΥΦΑΡΑ», εκτός από τα μέλη του, φίλους και μέλη άλλων Συλλόγων και Σωματείων.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας κ.Γιούτικας Κων/νος. Ιδιαίτερη στιγμή της φετινής εκδήλωσης στάθηκε η πρωτοβουλία του Δ.Σ. να ευχαριστήσει, αποδίδοντας τιμητικές πλακέτες στα μέλη του πρώτου Δ.Σ. του Συλλόγου Κυμίνων, που συστάθηκε το 1978, με Πρόεδρο τότε, τον καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης κ.Γεώργιο Πριμεράκη!
Επίσης ειδική τιμητική αναφορά έγινε στον κ.Πριμεράκη Κων/νο, μιας ηγετικής και εξέχουσας προσωπικότητας για το Σύλλογο, που επί σειρά ετών, προσέφερε ανιδιοτελώς τις γνώσεις και το μεράκι του, ειδικά στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, και όχι μόνο! Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι, συνοδευόμενο από την ορχήστρα του «ΧΡΗΣΤΑΚΗ» Δεμερτζή!
Εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου Πολιτισμού & και Παράδοσης Κυμίνων, το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους τίμησαν με τη παρουσία τους τη γιορτή και εύχεται υγιή και δημιουργική χρονιά, με την πεποίθηση οι ρίζες του παρελθόντος, να στηρίξουν ενεργά το παρόν με στόχο ένα καλύτερο αύριο!
« PREV
NEXT »