ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Το ευχαριστώ του Δημάρχου Ευθυμίου Φωτόπουλου

to-eyxaristo-tou-dimarxou-eythimiou-fotopoulou
Δύσκολες μέρες πέρασαν οι Δημότες του Δήμου Δέλτα όπως σχεδόν όλοι ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα με την κακοκαιρία που έπληξε την χώρα μας.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο αλλά και την μίνι δημοσκόπηση του kampaniasports οι Πολίτες του Δήμου Δέλτα έδειξαν ότι ο μηχανισμός αντιμετώπισης κακών καιρικών συνθηκών στον Δήμο μας λειτούργησε σε ικανοποιητικό βαθμό.
Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Κος Ευθύμιος Φωτόπουλος ευχαριστεί οσους συνέβαλαν σ αυτόν τον σχεδιασμό.
Αναλυτικά τόνισε:
Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, στην Τεχνική Υπηρεσία και στην Οικονομική Υπηρεσία, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, όπως και τους Προέδρους των Κοινοτήτων που επί 2-3 εικοσιτετράωρα ήμασταν στο πόδι.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που για μία ακόμη φορά συνεργαστήκαμε άψογα.Πάνω από όλους, θέλω να ευχαριστήσω τους καλόπιστους πολίτες και τους ιδιώτες που βοήθησαν και σε αυτή την περίπτωση ο καθένας με τον τρόπο του, είτε δρώντας εθελοντικά είτε επικοινωνώντας μαζί μας, ενημερώνοντας ή θέτοντας προβλήματα προς αντιμετώπιση είτε ακολουθώντας απλώς τις οδηγίες της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.
Γιατί η πολιτική προστασία είναι υπόθεση όλων, κυριολεκτικά όλων. Λάθη θα γίνονται πάντα, το τέλειο ίσως δεν θα το πιάσουμε ποτέ.
Όμως δεν αδιαφορούμε, τα τελευταία χρόνια οργανωνόμαστε έγκαιρα, λειτουργεί το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο, έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους πολίτες τόσο μέσω τηλεφώνων όσο και μέσω διαδικτύου, λύνουμε προβλήματα που ανακύπτουν κάθε στιγμή.
Τις μέρες της κρίσης είχαμε θέσει στη διάθεση των κατοίκων του Δήμου μας μέχρι και οχήματα μεταφοράς, για τις έκτακτες ανάγκες, ή χώρους υποδοχής για όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα θέρμανσης.
Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν το πετυχαίνουμε με γκρίνια αλλά με καλή προετοιμασία και με συνεργασία με τους πολίτες» | Δήλωση Δημάρχου Ευθυμίου Φωτόπουλου
« PREV
NEXT »