ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Δύσκολες ώρες στην ΑΠΕΛ αποχώρησε ο Γιαμουρίδης

dyskoles-ores-stin-apel-apoxorise-o-giamouridis
Δεν πιστεύουν πλέον στην σωτηρία της ομάδος οι υπεύθυνοι της ΑΠΕΛ και της επόμενες ωρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.
Στα νέα δεδομένα του ιστορικού συλλόγου και η αποχώρηση του προπονητικού τιμ με τον Ιερόθεο Γιαμουρίδη να δημοσιοποιεί ανακοίνωση.
Τον τελευταίο καιρό η ΑΠΕΛ έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Τότε κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν την ΑΠΕΛ θυσιάζονται για την ΑΠΕΛ κάνουν τα πάντα για την ΑΠΕΛ μου ζήτησαν να βοηθήσω στην προσπάθεια ανασύνταξης και σωτηρίας της ομάδος.
Με δεδομένη την αγάπη μου για την ομάδα και βλέποντας την αγωνία στα πρόσωπα τους, αποφάσισα να δεχθώ την πρόκληση γιατί πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό ήταν εφικτό. Στο διάστημα αυτό και εγώ και οι συνεργάτες μου κάναμε ότι ήταν δυνατό για να αντιστρέψουμε το ψυχολογικά αρνητικό κλίμα που υπήρχε αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.
Μου ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες ότι το πλάνο που εκπονήσαμε δεν μπορεί να υλοποιηθεί, γιατί παρουσιάστηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια (κυρίως οικονομικά και δεν μιλάω για το προπονητικό τιμ το οποίο ήταν εξασφαλισμένο ) και ότι το μέλλον της ομάδος είναι αβέβαιο.
Ήταν φυσικό επακόλουθο η αποχώρηση από την ομάδα η δική μου και των συνεργατών μου. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, ήξερα τους κινδύνους που υπήρχαν, αντιθέτως μάλιστα θέλω να τους ε παινέσω για την εντιμότητα τους και την ξεκάθαρη στάση τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλό κουράγιο. ΥΣ.
Η πιο μεγάλη δόξα δεν είναι να παραμένεις όρθιος αλλά να ξανασηκώνεσαι όταν πέφτεις!! ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ Φιλόσοφος».
« PREV
NEXT »