ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας καθαριότητας του Δήμου Δέλτα

anakoinosi-antidimarxias-katharismou-tou-dimou-delta
Ανακοίνωση εξέδωσε η Αντιδημαρχία καθαρισμού του Δήμου Δέλτα σχετικά με την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τον Δήμο μας.
Αναλυτικά:
Για δεύτερο 24άωρο οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας του Δήμου Δέλτα συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, μετά τη σφοδρή χιονοθύελλα που είχαμε στη διάρκεια της νύχτας.
Λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο, εφιστάται η προσοχή στους πεζούς και στους οδηγούς να αποφεύγουν την κυκλοφορία εάν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη.
Αυτή τη στιγμή το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό (οι κεντρικοί άξονες), ενώ επιχειρούν αλατιέρες και μηχανήματα έργου από τη Δ.Ε. Αξιού προς τη Δ.Ε. Χαλάστρας και Δ.Ε. Εχεδώρου μέσα στα χωριά, σε διαρκή συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μισθώνοντας επιπλέον ιδιωτικά μηχανήματα για να αντιμετωπιστούν μέσα στους οικισμούς.
Σημειώνεται ότι υπάρχει αλάτι στα σχολεία και στις Κοινότητες, στο Αμαξοστάσιο της Ν. Μαγνησίας, στο γήπεδο της Ομόνοιας Σίνδου, στο Μυγδόνειο Αθλητικό Κέντρο της Χαλάστρας, στο Συνεταιρισμό των Κυμίνων και στο κλειστό γυμναστήριο του Καλοχωρίου.
Ήδη έχουν ριφθεί 250 τόνοι αλάτι και υπάρχει απόθεμα επιπλέον 200 τόνων.Σε 24άωρη βάση οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310796117 και 2310795892 ή να επικοινωνούν με τους κατά τόπους προέδρους των Κοινοτήτων για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Επίσης, ο Δήμος Δέλτα διαθέτει ειδικά οχήματα 4Χ4 για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ή ασθενών με χρόνιες παθήσεις που χρήζουν τακτικής θεραπείας και έχουν ανάγκη άμεσης μεταφοράς (όπως αντιμετωπίστηκαν ήδη 2 περιστατικά στα Ν. Μάλγαρα και στη Χαλάστρα). Επίσης, σε περίπτωση που κάποιοι δημότες αντιμετωπίζουν προβλήματα θέρμανσης, μπορούν να επικοινωνούν με τα παραπάνω τηλέφωνα για να φιλοξενηθούν στα δημοτικά γυμναστήρια των Κοινοτήτων και στα ΚΑΠΗ σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δέλτα.
« PREV
NEXT »