ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Η Δωρεά του Δήμου Δέλτα στην Αστυνομία

i-dorea-tou-dimou-delta-stin-astynomia
Την παράδοση ενός επιβατηγού οχήματος προς την Ελληνική Αστυνομία υπόγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα.
Ο κ. Φωτόπουλος παρέδωσε τα κλειδιά του οχήματος στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Φώτιο Δομζαρίδη, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Θωμά Γέρμανου, του Διοικητή του Α.Τ. Δέλτα Δ. Μπάκα και στελεχών της ΕΛΑΣ.
Σκοπός αυτής της ενέργειας της Δημοτικής Αρχής είναι η ενίσχυση της Αστυνομίας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως περιπολικό για την καλύτερη αστυνόμευση στην επικράτεια του Δήμου Δέλτα.«Το υποσχεθήκαμε και το κάναμε πράξη.
Ο Δήμος Δέλτα, με τους εννιά οικισμούς και την μεγάλη επικράτεια, δεν είναι δυνατόν να αστυνομεύεται από ένα περιπολικό.
Έχουμε επισημάνει πολλές φορές το πρόβλημα. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε. Είμαστε δίπλα στην Αστυνομία, είμαστε κοντά στους δημότες μας.
Είναι σημαντικό η φωνή της αυτοδιοίκησης, που είναι η φωνή της κάθε τοπικής κοινωνίας, να εισακούεται από την πολιτική ηγεσία» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία και στο θέμα αυτό, αλλά και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης για τη συνεργασία που έχουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.
« PREV
NEXT »