ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Συνέντευξη με την φυλακισμένη καθαρίστρια(vid)

synenteyksi-me-tin-fylakismeni-katharistria
Ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μου πάρουν τα παιδιά και να τα πάνε σε ίδρυμα, λέει στην συνέντευξή της στον Ταχυδρόμο της Θεσσσαλίας, η 53χρονη καθαρίστρια που τιμωρήθηκε με 10 χρόνια κάθειρξη, επειδή πλαστογράφησε το πτυχίο της Ε τάξης του Δημοτικού.
Η φυλάκιση της γυναίκας έχει προκαλέσει ένα απίστευτο κύμα αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα και φορείς, την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ενώ στις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται την επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης. Όπως αποκαλύφθηκε επίσης, η 53χρονη πλέον τελείωσε το Δημοτικό και πλέον φοιτά στο Γυμνάσιο.
«Ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, από ορφανοτροφείο ήμουνα, γονείς δεν είχα γονείς και ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτη, ήθελα απλώς μια δουλειά.
Και τα κατάφερα μεγάλωσα δύο παιδιά και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Και τώρα αυτά πληρώνουν εμένα, που μπήκα φυλακή» δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια.
Δεν ήξερα ότι είναι τόσο κακό, εκλιπαρούσα το δικαστήριο να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, είπε ακόμα στην συνέντευξή της. αλλά δεν μου έδωσαν σημασία». Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν.
Η συνέντευξη της καθαρίστριας στην εφημερίδα Ταχυδρόμος
« PREV
NEXT »