ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σε αποχή οι παίκτες του Πιερικού

se-apoxi-oi-paiktes-tou-pierikou
Τελικά έκαναν πράξη την απόφασή τους οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού απέχοντας από την προπόνηση της ομάδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Πιερικού:
“Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προς τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και να τονίσουμε τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την ιστορική ομάδα της πόλης μας.. Είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε κάθε Κυριακή προσπαθώντας να ξεχάσουμε όλα τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν
!!Η υπομονή μπορεί να είναι αρετή..αλλά υπάρχουν και όρια..! 
Παραμένουμε απλήρωτοι 2 μήνες τώρα με αποτέλεσμα να υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα!Και να επισημάνουμε ότι ακόμα είναι Νοέμβριος!!
Βλέπουμε άτομα της διοικήσεως να φεύγουν άλλοι να παραμένουν..χωρίς ουσιαστικά να έχει δοθεί μία σοβαρή και υπεύθυνη λύση!
Η ομάδα είναι στα πρόθυρα διάλυσης και δεν βλέπουμε να το καταλαβαίνει κανείς!Έχουμε αλλάξει 4 προπονητές σε διάστημα 2 μηνών και αυτό πρέπει να είναι ρεκόρ στα χρονικά του ποδοσφαίρου! Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι κακό γίνεται μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα..που αύριο μεθαύριο σε κάθε ήττα ή ισοπαλία οι ευθύνες θα πέσουν σε μας
!!Κύριοι βρείτε λύση άμεσα!! Δεν πρόκειται να κατέβουμε πλέον σε προπονήσεις..με ότι συνεπάγεται αυτό ελπίζουμε μετά από αυτό το κείμενο να προβληματιστείτε και επιτέλους να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για το καλό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ!
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ”
« PREV
NEXT »