ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Δικαίωση των εργαζομένων στον Δήμο Δέλτα

dikaiosi-ton-ergazomenon-ston-dimo-delta
Την απόφαση να μην ασκήσει τελικά έφεση κατά πρωτόδικης απόφασης που δικαιώνει αίτημα 180 συμβασιούχων (ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ) του Δήμου Δέλτα για να λάβουν δώρο Χριστουγέννων, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα στους εργαζομένους ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος. Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Είναι μια δύσκολη και γενναία συλλογική απόφαση την οποία λάβαμε υπακούοντας στη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους συμβασιούχους.
Είναι ταυτόχρονα μια βαθιά συνειδησιακή απόφαση γιατί σε όλη μας τη ζωή μάθαμε ότι είναι δίκαιο οι εργαζόμενοι, όλοι οι εργαζόμενοι, να αμείβονται σωστά για την εργασία τους.
Αλλά είναι και μια πολιτική απόφαση που υποκαθιστά μια αναιμική κεντρική διοίκηση που δεν έχει το σθένος να τροποποιήσει μνημονιακές δεσμεύσεις με βάση τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Για μία ακόμη φορά, η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ανταποκρινόμενη στο ρόλο που της αναλογεί και της αρμόζει: να βρίσκεται καθημερινά κοντά στον άνθρωπο, στους αγώνες και στις αγωνίες του.
Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τη συνεργασία, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί ομόφωνα τα τελευταία χρόνια έχουμε λάβει μια σειρά φιλεργατικών αποφάσεων, όλοι μαζί, κάνοντας πράξη τη συναίνεση σε καίρια θέματα, πέρα και πάνω από εκλογικά συστήματα, με απλή λογική». 
« PREV
NEXT »