ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Έκθεση ζωγραφικής με έργα του Κώστα Καραμπουκούκη στην Χαλάστρα

ekthesi-zografikis-me-erga-tou-kosta-karampoukouki-stin-xalastra
Έκθεση με έργα του σύγχρονου λαϊκού ζωγράφου Κώστα Καραμπουκούκη θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 12.30 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Δημήτριος Κ. Χαντές», στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Ελευθέρια της Χαλάστρας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
«Ο Δήμος Δέλτα τιμά τους ντόπιους δημιουργούς ενός τόπου που διαθέτει όχι μόνο παραγωγική γη αλλά και παραγωγικούς ανθρώπους. Μετά την μεγάλη έκθεση έργων του αείμνηστου Σωτήρη Ζήση που πραγματοποιήσαμε πέρσι, φέτος είναι η σειρά ενός ακόμη γνήσιου λαϊκού ζωγράφου, του Κώστα Καραμπουκούκη.
Η αγάπη του για τον τόπο του και για τη ζωή στο Δέλτα αποτυπώνεται στη ζωγραφική του διασώζοντας ήθη της καθημερινότητας αλλά και σελίδες πατριωτισμού της ελληνικής ιστορίας.
Είναι εικόνες που καλό είναι να δουν ιδίως τα νέα παιδιά, για να γνωρίζουν πως ήταν η ζωή στον ευλογημένο αυτό τόπο λίγες δεκαετίες πριν» δηλώνει ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, καλώντας του κατοίκους του Δήμου Δέλτα αλλά και τους Θεσσαλονικείς να επισκεφθούν την έκθεση.
« PREV
NEXT »