ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τελευταίες εξελίξεις του Αξιού Ανατολικού

teleytaies-exelixeis-tou-axiou-anatolikou
Άργησε να ξεκινήσει αλλά οι εξελίξεις της τελευταίες ημέρες στον Αξιό Ανατολικού έχουν θετικό πρόσημο.Θυμίζουμε ότι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ο ελλιπής Αξιός πέτυχε μεγάλη νίκη για τον θεσμό του κυπέλλου επί της Δόξας Πενταλόφου.
Ο Μάριο Τόπι ο 20χρονος είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Αξιού(ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κυμίνων μέχρι πρότινος),ο Γιάννης Κιόσσε όλα δείχνουν ότι ανανεώνει με τον σύλλογο(την περσινή σαιζόν βοήθησε τα μέγιστα).
Ο Eldi Nasufi είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση του Αξιού,και αναμένεται να φορέσει κι αυτός την φανέλα με το αλογάκι.
Ο Τσιφλιτζής εντός των ημερών τελειώνει με την εργασία του, και αυτός αποτελεί ένα βασικό εργαλείο στην μηχανή του Χρήστου Ζήφκα.
Ένας φίλος από τα παλιά ενδέχεται να επιστρέψει και να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδος,πρόκειται για τον Βράκα που βοήθησε σημαντικά στην προηγούμενη θητεία του στον Αξιό.
Ο Τανούρκας είναι και αυτός μέλος της καινούργιας ομάδας,όπως και οι τραυματίες Δελής και Γεωργακόπουλος.
Τα λαγωνικά του Αξιού προσπαθούν να εντοπίσουν 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές για να τους εντάξουν στην ομάδα,και να δώσουν και επιλογές στον προπονητή Κο Χρήστο Ζήφκα.
« PREV
NEXT »