ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Παράταση στις δηλώσεις Κτηματολογίου στον Δήμο Δέλτα

paratasi-stis-diloseis-ktimatologiou-ston-dimo-delta
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας των κατοίκων εσωτερικού έως την Παρασκευή 26η Οκτωβρίου 2018, για τα ακίνητα που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων α) Καλοχωρίου, Κυμίνων, Νέων Μαλγάρων, Σίνδου, Χαλάστρας, Αγ. Αθανασίου, Αγχιάλου, Γέφυρας, Καβαλλαρίου, Λαγυνών, Λητής, Νεοχωρούδας και Πενταλόφου.
Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο λήγει στις 11-12-2018.
Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους στα αρμόδια Γραφεία Κτηματογράφησης (ενημερωθείτε στην σελίδα www.ktimathessaloniki.gr ) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr
Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.
Τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις Αρχικές Εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο.
Συνεπώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, οι δικαιούχοι να προσέλθουν το αργότερο έως την ημερομηνία λήξης της παράτασης, δηλ. έως την 26η Οκτωβρίου 2018, για να υποβάλλουν τη δήλωση τους, διαφορετικά θα απαιτηθεί μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Το Γραφείο Κτηματογράφησης Σίνδου (Νικ. Πλαστήρα 9 (Κτίριο ΚΕΠΕΣ)) λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 16:00 και κάθε Τετάρτη από τις 8:00 έως τις 20:00.
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι για την κατάθεση των δηλώσεων και των δικαιολογητικών μπορούν να προσέρχονται στα Δημοτικά Καταστήματα Κυμίνων, Χαλάστρας και Καλοχωρίου ως εξής:
Τρίτη, 8.00-15.00 | Κύμινα | Κοινοτικό Κατάστημα Κυμίνων
Τετάρτη, 8.00-15.00 | Καλοχώρι | Κοινοτικό Κατάστημα Καλοχωρίου
Παρασκευή, 8.00-15.00 | Χαλάστρα | Κοινοτικό Κατάστημα Χαλάστρας
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Γραφείου Κτηματογράφησης Σίνδου: 2310795900 (φαξ 2310795777) ή ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας www.ktimathessaloniki.gr.
« PREV
NEXT »