ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Εγκαινιάζεται η Βιβλιοθήκη !!Δημήτριος Κυριάκου Χαντέ!!στην Χαλάστρα

egkeniazetai-i-vivliothiki-dimitrios-kyriakou-xante-stin-xalastra
Με ομόφωνη απόφασή του κατά τη συνεδρίαση της 11.9.2018 το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε τη δωρεά της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης με την επωνυμία «Δημοτική Βιβλιοθήκη Δημήτριος Κυριάκου Χαντές», στην πλατεία της Χαλάστρας, από τον δημότη Κυριάκο Χαντέ στη μνήμη του θανόντος γιου του, Δημητρίου.
Σημειωτέον ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Δημήτριος Κυριάκου Χαντές» θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7.00 μ.μ.
Παράλληλα, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ευθ. Φωτόπουλου και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρ. Δημοπούλου, αποφασίστηκε ομόφωνα η μετονομασία της οδού «Β’ Πάροδος Δημοκρατίας», που βρίσκεται στην είσοδο της Νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης και οδηγεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σε οδό «Κυριάκου Δημητρίου Χαντέ», ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, αναγνώρισης και εκτίμησης της προσφοράς του κ. Χαντέ στη Δημοτική Κοινότητα Χαλάστρας.
Παίρνοντας το λόγο, ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος απέδωσε τα εύσημα στον κ. Χαντέ και την οικογένειά του για την απόφασή του να προχωρήσει στη δωρεά της Βιβλιοθήκης προς το Δήμο. «Εκ μέρους όλων των δημοτών εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες.
Σας αξίζει να δοθεί το όνομά σας στην παρακείμενη οδό, γιατί είστε παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τους σημερινούς κατοίκους της Χαλάστρας και του Δήμου μας, αλλά και για τις γενιές που θα έρθουν» είπε ο Δήμαρχος, κάνοντας μνεία για την προσφορά όλων των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου στην ολοκλήρωση του έργου.
Από την πλευρά του ο δωρητής Κυριάκος Χαντές, συγκινημένος, αναφέρθηκε στο γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για τη δωρεά και ευχαρίστησε τη διοίκηση του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο σύσσωμο τον χειροκρότησε θερμά.
« PREV
NEXT »