ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Έγιναν τα εγκαίνια της νέας Βιβλιοθήκης !!Δημήτριος Κυριάκου Χαντές!! στην Χαλάστρα

eginan-ta-egainia-tis-vivliothikis-dimitrios-kyriakou-xante-stin-xalastra
Η Χαλάστρα απέκτησε ένα στολίδι του Πολιτισμού μια Βιβλιοθήκη αντάξια των Χαλαστρινών και ολόκληρου του Δήμου Δέλτα.
Την Βιβλιοθήκη !!Δημήτριος Κυριάκου Χαντές!! αφιερωμένη από την οικογένεια Χαντέ στην μνήμη του νεαρού Δημήτρη που τόσο άδοξα έφυγε από κοντά μας.
Στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν το παρών ο Υπουργός Κος Φάμελλος,ο Περιφερειάρχης Κος Τζιτζικώστας,ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Γιουτίκας,η εκκλησιαστική αρχή του τόπου μας,ο Δήμαρχος Κος Φωτόπουλος,ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Χαλάστρας Κος Κανάκας,παλαιοί Δήμαρχοι,η Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Δέλτα Κα Μ.Δημοπούλου και πολλοί άλλοι επίσημοι,με την παρουσία του απλού κόσμου της Χαλάστρας να δίνει μαζικά το παρών.
Συγκίνησε με την ομιλία του ο Κος Χαντές δωρητής της Βιβλιοθήκης(ακολουθούν video) ενώ όλοι οι ομιλητές τόνισαν την μεγάλη αξία της δωρεάς.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ ανακηρύχθηκε ο Δημήτριος Χαντές από το συγκεντρωμένο πλήθος μέσα σε χειροκροτήματα.
Πρόκειται για έναν πολυχώρο που θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και παραδίδεται στους κατοίκους της Χαλάστρας και ολόκληρου του Δήμου Δέλτα.
Ο καταξιωμένος ζωγράφος της Χαλάστρας Δημήτριος Χατζίκος χάρισε  έναν μεγάλο πίνακά του με τον Παύλο Μελά και στολίζει κεντρικό μέρος της Βιβλιοθήκης.
Πλούσιο φωτορεπορτάζ στην σελίδα μας στο facebook εδώ.
Και ακολουθούν αρκετά video από την τόσο σημαντική προσφορά της οικογένειας Χαντέ στον τόπο τους.
« PREV
NEXT »