ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανακοίνωσε Βουτσιά ο Αγροτικός Αστέρας

Ο Βουτσιάς στον Αγροτικό Αστέρα
Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ανακοίνωσε την επιστροφή του Πασχάλη Βουτσιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση.
Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Βουτσιά, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
Ο Πασχάλης Βουτσιάς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου του 1990 στη Θεσσαλονίκη και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πτέρυγα. Ξεκίνησε στην καριέρα του από τον Ηρακλή, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 16 συμμετοχές και ένα γκολ στην Α’ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Πανσερραϊκό, Βατανιακό, Αναγ. Καρδίτσας, Αρη, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Λάρισας και ΑΠΕ Λαγκαδά. Συνολικά, μετράει 93 συμμετοχές και οκτώ γκολ στη Β’ Εθνική, αλλά και 20 συμμετοχές και τρία γκολ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Πασχάλης Βουτσιάς ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω κι εγώ στη νέα προσπάθεια των ανθρώπων του Αγροτικού Αστέρα.
Οι στόχοι της νέας χρονιάς είναι πολύ υψηλοί κι ευελπιστώ ότι θα μπορέσω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι ώστε να τους πετύχουμε και στο τέλος της σεζόν να δούμε την ομάδα εκεί που ανήκει.
« PREV
NEXT »