ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αγροτικός Αστέρας:Στόχος το πρωτάθλημα(Δηλώσεις)

Η πρώτη του Αγροτικού ΑστέραΜέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με όρεξη για σκληρή δουλειά άρχισε σήμερα το απόγευμα στο «Δημ. Κοντικάκης» η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πρώτο ραντεβού της ομάδας μας για τη νέα σεζόν το «παρών» έδωσαν παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, σύσσωμο το Δ.Σ. και αρκετοί φίλαθλοι που εξέφρασαν με φωνές και συνθήματα τη στήριξη στη νέα προσπάθεια.
Ο προπονητής της ομάδας μας, Παντελής Κρυστάλλης, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκε να έχουν υγεία και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας.
Σε αυτή την πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάρμπας, Ν. Στεφανίδης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Κουκουλέκης, Καραμανλής, Βουτσιάς, Ντόσης, Ρούτσης, Γκούρτσας, Ανδρεάκος, Παπανικολάου, Πλάκου, Φλαρούντζος, Θ. Αθανασιάδης, Κάμπας, Χαρζάκας, Γ. Γεωργιάδης, Λατινόπουλος, Καπρέτσος, Ατζαμιδάκης, Αποστολίδης, Ζουλούμης, Χειρίτραντας, Χρήστου, Λάμπρου, Μήτογλου και Τσεκερίδης.
Π. Θεοδωρίδης: «Μητροπολιτικός σύλλογος της Δυτικής Θεσσαλονίκη.
Δηλώσεις στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Θεοδωρίδης και μετέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου τα εξής:
«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλα τα μέλη του Αγροτικού Αστέρα, με υγεία. Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί σε όλα τα τμήματα κι αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Μέσα από αυτή την προσπάθεια, θα επιδιώξουμε να μεγαλώσουμε σε όλα τα επίπεδα και να καταστεί ξανά ο Αγροτικός Αστέρας μητροπολιτικός σύλλογος της Δυτικής Θεσσαλονίκης».
Κ. Τσακίρης: «Μεγάλος Αστέρας με συμπαραστάτη τον κόσμο»
Από τη δική του πλευρά, ο ειδικός σύμβουλος διοίκησης και χρηματοδότης της ομάδας, Κώστας Τσακίρης, δήλωσε τα εξής: «Αρχίζει σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια να αναβιώσουμε την σπουδαία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και να την οδηγήσουμε εκεί που πραγματικά ανήκει.
Με τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης μοιραζόμαστε το όραμα του να οδηγήσουμε τον σύλλογο όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε τον κόσμο να περιμένει με προσμονή την κάθε Κυριακή, ώστε να έρθει στο γήπεδο.
Οι έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις μας, δίνουν το στίγμα του τι θέλουμε να πετύχουμε και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχουν τελειώσει. Δεν έχουμε βάλει το κερασάκι στην τούρτα.
Δημιουργούμε μια ομάδα που θα έχει αδιαπραγμάτευτο στόχο την άνοδο. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω πως σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε ως συμπαραστάτη όλο το φίλαθλο κόσμο του Ευόσμου».
Π. Κρυστάλλης: «Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος»
Το δικό του σχόλιο κατέθεσε και ο προπονητής της ομάδας, Παντελής Κρυστάλλης, ο οποίος ανέφερε τα ακόλουθα:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινάμε. Αρχίζει για εμάς μια χρονιά με μεγάλους και πρωταγωνιστικούς στόχους, σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει μάθει να διεκδικεί και να πετυχαίνει μεγάλα πράγματα. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε ο Αγροτικός Αστέρας να επιστρέψει στη μεγαλύτερη κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε όλους όσους πίστεψαν σε εμάς, να τους κάνουμε χαρούμενους και να επαναφέρουμε τον σύλλογο στη Football League. Επιθυμώ να έχουμε υγεία, πίστη και υπομονή σε αυτό που κάνουμε και στο τέλος να είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει».
Κ. Μπάρμπας: «Επιβάλλεται ο πρωταθλητισμός»
Τέλος, τη δική του τοποθέτηση πραγματοποίησε και ο εκ των αρχηγών της ομάδας (σ.σ. θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών), Κώστας Μπάρμπας, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Αρχίζει μια σεζόν γεμάτη με όνειρα και φιλοδοξίες για να επαναφέρουμε τον Αγροτικό Αστέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.
Η ιστορία και η δυναμική αυτής της ομάδας της επιβάλλουν να έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει φέτος το καλοκαίρι, είναι βέβαιο ότι έχουμε όλα τα φόντα να φτάσουμε στην άνοδο.
Από την πλευρά μας οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αλλά και να έχουμε υγεία, ώστε να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε. Επιθυμία μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και να περιμένει με προσμονή την Κυριακή για να δει την ομάδα του.
Το βέβαιο είναι πως στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη συμπαράσταση του».
« PREV
NEXT »