Μαύρα σύννεφα στον Αξιό Ανατολικού

Δύσκολες ώρες στον Αξιό ΑνατολικούΜαύρα σύννεφα στο ποδόσφαιρο του Ανατολικού αφού κανείς δεν έχει την διάθεση μέχρι τώρα να ασχοληθεί με τον Αξιό.
Οι δυο Γενικές Συνελεύσεις που έγιναν μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά θετικά συμπεράσματα βγήκαν.
Παρ όλο που στην πρώτη ΓΣ υπήρξε αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθεί διοικητικό σχήμα,στην δεύτερη ΓΣ τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα αφού ελάχιστοι παράγοντες έδωσαν το παρών.
Ποδοσφαιριστές φεύγουν ο προπονητής έφυγε οι μεγαλύτερη σε ηλικία τοπικοί παίκτες δεν φαίνεται να έχουν την διάθεση να βοηθήσουν την κατάσταση  και το μέλλον της ομάδος φαίνεται να φαντάζει δύσκολο.
Ο Γεωργόπουλος (τερματοφύλακας) φαίνεται να φεύγει από την ομάδα και να υπογράφει σε ομάδα του Δήμου μας με τα ίδια χρώματα,ο Ανδρεάδης έφυγε,ο Σαχίνης δέχεται πιέσεις για μεταγραφή σε κοντινή ομάδα και γενικά το κλίμα είναι πολύ άσχημο.
Ακούγεται έντονα και συζητήθηκε στην ΓΣ η παράδοση των δελτίων στον Δήμο  κάτι που αν γίνει θα είναι η πιο μαύρη σελίδα στον σύλλογο.
Τώρα είναι η ώρα που ο καθένας στο Ανατολικό θα πρέπει να αναλάβει της ευθύνες του,οι παλαιοί παράγοντες του Αξιού θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι,να γίνει η αρχή,από εκεί και ύστερα το νερό θα μπει στο αυλάκι.
Για ότι νεώτερο θα έχετε άμεση ενημέρωση.
« PREV
NEXT »