ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Φως στο τούνελ για τον Αξιό Ανατολικού

νέα από τον Αξιό Ανατολικού
Σας είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση της δύσκολες ώρες που περνά ο Αξιός Ανατολικού με τον κίνδυνο να μην κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα να είναι ορατός.
Στην χθεσινή τελευταία Γενική Συνέλευση φάνηκε κάποιο αχνό φως στον ορίζοντα παρ ότι βασικοί παράγοντες όπως είναι ο Κος Οικονόμου και ο Κος Κελέσης δεν έδωσαν το παρών.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Κατ αρχάς τα δελτία του συλλόγου είναι κατατεθειμένα στο Δημοτικό κατάστημα του Ανατολικού στα χέρια του Προέδρου Κου Σπύρου Καρκαμάνη.
Ο τελευταίος πήρε την εντολή από την Γενική Συνέλευση να ενώσει τους ανθρώπους που αγαπούν τον Αξιό και για αυτό τον λόγο θα έχει προσωπικές επαφές με όλους αυτούς που δηλώνουν παρών σ αυτή την δύσκολη στιγμή που περνά ο σύλλογος.
Υπάρχουν λοιπόν πληροφορίες μας που λένε ότι ο Κος Οικονόμου και Κελέσης θα ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα και η ομάδα θα αρχίσει να λειτουργεί.
Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Αξιού Τάσος Βέρρος εξέφρασε την διάθεσή του να βοηθήσει διοικητικά τον σύλλογο(προς τιμήν του)όπως δεδομένη είναι και η συμμετοχή στα διοικητικά και του Αντιδημάρχου Κου Ζάχου.
Παρών στην νέα διοίκηση και από τον Κώστα Κεχαγιά υπεύθυνο των Ακαδημιών του Αξιού σ αυτό το νέο υπό δημιουργία σχήμα.
Άλλη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης είναι ότι η ομάδα θα καταθέσει το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ότι μέχρι στις 06/09 το νέο διοικητικό σχήμα θα είναι έτοιμο και μάλιστα πολύ ισχυρό.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αξιού Σαχίνης συμφώνησε με τον Καμπανιακό όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.
Αποκλειστικές πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει συμφωνία και με τον νέο προπονητή του Αξιού Ανατολικού που θα ανακοινώσουμε όταν το νέο σχήμα πάρει σάρκα και οστά.

« PREV
NEXT »