ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Έχασε τον αρχηγό του ο Μακεδονικός

Τέλος ο Αλέξης Αντωνιάδης από τον Μακεδονικό
Άλλοι φεύγουν και άλλοι έρχονται στον Μακεδονικό με απώτερο στόχο η ομάδα την φετινή χρονιά να εμφανιστεί ακόμη πιο ενισχυμένη.
Ανακοίνωση Μακεδονικού.
Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει με λύπη την μη συνέχιση την συνεργασίας με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και ένα εκ των αρχηγών της ομάδας εδώ και 4,5 χρόνια, τον αμυντικό Αλέξη Αντωνιάδη.
Ο Αλέξης Αντωνιάδης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια και η συνεισφορά του ήταν αρκετά μεγάλη στην άνοδο του συλλόγου μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς και στην κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣ Μακεδονίας το 2016.
Ο ποδοσφαιριστής ήταν από αυτούς που με τον παθιασμένο τρόπο παιχνιδιού του κέρδισε από τη πρώτη στιγμή τον κόσμο του Μακεδονικού με αποτέλεσμα να αγαπηθεί πολύ γρήγορα παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού με αποτέλεσμα να δεθεί ακόμα πιο πολύ με την ομάδα.
Αποτέλεσε τον στυλοβάτη της άμυνας για όλα αυτά τα 4,5 χρόνια.
Αμυντικός κλάσης με επιθετικά χαρίσματα που έγραψε την δική του σελίδα στην 90χρόνη ιστορία του Μακεδονικού, που τόσο πιστά υπηρέτησε.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή για την πολυετή και πολύ σπουδαία προσφορά του στην ομάδα του Μακεδονικού και του ευχόμαστε κάθε προσωπική, επαγγελματική ευτυχία, με υγεία και καλή επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.
« PREV
NEXT »