ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Άρχισε η αντεπίθεση του Αγροτικού Αστέρα

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος στον Αγροτικό Αστέρα
Αφού πρώτα τακτοποιήθηκαν όλα τα θέματα συνεργασίας του Αγροτικού Αστέρα άρχισε η αντεπίθεση με στόχο την ενίσχυση της ομάδος κάτι που είχε υποσχεθεί ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Κος Κώστας Τσακίρης.
Όπως γράψαμε και παλαιότερα αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΠΕΛ θα ερχόταν στον Εύοσμο.
Ο Κώστας Μπάρμπας και ο Νέστορας Στεφανίδης είναι οι δυο πρώτοι που εντάχθηκαν στον Αγροτικό Αστέρα και αναμένονται κι άλλοι.
Ακόμη σήμερα αποκτήθηκε και ο Δημήτρης Ανδρεάκος από τον Ηρακλή(φώτο).
Ο Κώστας Μπάρμπας αμέσως μετά της υπογραφές δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Εύοσμο και σε ένα γήπεδο με το οποίο έχω συνδέσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία και να φτάσουμε τον Αγροτικό Αστέρα εκεί που ανήκει
Οι δηλώσεις του Νέστορα Στεφανίδη μετά την συμφωνία:
Είναι χαρά και τιμή μου που επιστρέφω στον Αγροτικό Αστέρα για τρίτη φορά στην καριέρα μου. Πρόκειται για μια ομάδα που συνοδεύεται στο μυαλό μου από πολύ καλές αναμνήσεις. Εύχομαι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουμε υγεία και επιτυχίες.
Από την πλευρά μας οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε το παν για δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει.
Ο Δημήτρης Ανδρεάκος δήλωσε για την νέα του ομάδα:
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο περισσότερο τον σύλλογο να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είναι χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον πρώην συμπαίκτη μου στον Ηρακλή και νυν προπονητή του Αγροτικού Αστέρα, Παντελή Κρυστάλλη.
Ευχαριστώ τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα κάνω το παν για να την ξεπληρώσω
« PREV
NEXT »