ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Βραβεία από τον Δήμο Δέλτα στους απόφοιτους Ρομά

Βραβεία στους απόφοιτους Ρομά
Τελετή βράβευσης των ωφελούμενων του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Δέλτα που πέτυχαν στις εξετάσεις απόκτησης απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα Κυμίνων.
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Δέλτα και το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με τη Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης «Νεφέλη».
«Είναι πολύ ευχάριστο να έχουμε αποφοίτους από τη συγκεκριμένη ειδική κοινωνική ομάδα και θέλω από καρδιάς να τους συγχαρώ για την προσπάθεια.
Η μόρφωση και η παιδεία μπορούν πάντα να ανοίγουν σε όλους μας καλύτερους δρόμους. Η κοινωνική ένταξη και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ρομά είναι στο δικό τους χέρι και περνά μέσα από τη μόρφωση και την επιμόρφωσή τους.
Εκεί ακριβώς αποσκοπούν και οι προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Δέλτα σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Ρομά του Υπουργείου Εργασίας με την πρόσφατη έγκριση του τοπικού σχεδίου για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στο Δήμο Δέλτα» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος. 
« PREV
NEXT »