ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πήρε μπροστά ο Ολυμπιακός Κυμίνων

Μεταγραφές του Ολυμπιακού ΚυμίνωνΜε ηρεμία και με μεγάλη διάθεση ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Κυμίνων.Μετά την συμφωνία με τον Γιώργο Νασιόπουλο ο οποίος θα συνεχίσει να είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού και την νέα χρονιά,σειρά τώρα έχει η ενίσχυση της ομάδος ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο σύνολο αντάξιο της ιστορίας του Ολυμπιακού Κυμίνων.
Πρώτα οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και σειρά θα πάρουν και οι νέες μεταγραφές ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδος αφού η διοίκηση των Κυμίνων θέλει η ομάδα να μην είναι απλώς κομπάρσος στην πρώτη του εμφάνιση στην Εθνική κατηγορία.
Το kampaniasports σας ενημερώνει για της νέες προσθήκες του Ολυμπιακού που είναι στα σκαριά ξεκινώντας  με τον Χρήστο Καράμπελα που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία στην ομάδα,τον Δημήτρη Χατζόπουλο που διακαώς θέλει στην ομάδα του ο Γιώργος Νασιόπουλος,και τον Γιώργο Ρακαβίνα.
Εφ όσον οι τρεις αυτές μεταγραφές ολοκληρωθούν(λεπτομέρειες απομένουν) από μόνες τους αλλάζουν το επίπεδο του Ολυμπιακού Κυμίνων.
Από την πλευρά των ανανεώσεων μέχρι στιγμής ο Τρικαλινός,Μεσιάρης,Τσακίρης,Αυγέρος,Μπαιμάκης,Πολιανίδης,Τζήμας Θεοδωρίδης,Καμπέρι είναι στο νέο ράστερ του Ολυμπιακού και ακολουθούν κι άλλοι..
Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και οι κάρτες διαρκείας του Ολυμπιακού με τον κόσμο των Κυμίνων αλλά και των γύρω περιοχών να ενισχύουν την καινούργια αυτή προσπάθεια.
« PREV
NEXT »