ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Κυμίνων-τελευταία νέα

Η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Κυμίνων
Καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό Κυμίνων ο σχεδιασμός για την νέα ομάδα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό.
Όσοι ήταν να αποχωρήσουν από την ομάδα έγινε,οι προσθήκες μέχρι στιγμής είναι τρεις,με τους Καράμπελα,Παπάζη,Ρακαβίνα να έχουν ντυθεί στα κόκκινα(λείπουν οι υπογραφές αλλά το θέμα είναι τυπικό).
Όπως και τυπικά υπάρχει άλλη μια προσθήκη στο ροστερ του Νασιόπουλου που είναι θέμα ωρών για να τελειώσει.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Κυμίνων θα αρχίσει στις 30/07/2018 σύμφωνα μ αυτά που μας είπε ο Γ.Νασιόπουλος ο οποίος σκέφτεται να ξεκινήσει δοκιμαστικά για νέους ποδοσφαιριστές την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.
Το τελευταίο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη,σύντομα θα έχετε ενημέρωση.
Για το λίφτινγκ που γίνετε στο γήπεδο των Κυμίνων και που οι εργασίες προχωρούν γρήγορα να σας πούμε ότι σχεδόν διπλασιάστηκε ο χώρος των φιλοξενούμενων,σύντομα μπαίνουν και οι ξυλουργοί για να διαμορφώσουν τον χώρο,τελειώνει το γραφείο του προπονητή όπου θα δίνονται και οι συνεντεύξεις,και τελειώνει επίσης το Μπουθ στις κερκίδες με τριπλασιασμό του μεγέθους από αυτό που υπήρχε.
Ακόμη και σήμερα αγώνα δίνουν οι παράγοντες του Ολυμπιακού για την όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
« PREV
NEXT »