ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

FC Γιαννιτσά Τελευταία νέα

Ο Γρηγορόπουλος στα ΓιαννιτσαΠροχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι μεταγραφικές κινήσεις στην νεοσύστατη ομάδα των Γιαννιτσών. Ο Διονύσης Γρηγορόπουλος εντάχθηκε στο τιμ των προπονητών σαν προπονητής τερματοφυλάκων.
Ο Κος Γρηγορόπουλος(φώτο)παρά το νεαρόν της ηλικίας του έχει να επιδείξει συνεργασίες όπως αυτή με την Αναγέννηση Γιαννιτσών,Ζάκυνθο,Νάουσα,Αλεξάνδρεια,Κ20 Βέροιας.
Ο Γιάννης Παντελίδης και ο Βασίλης Παπασυμεών έχουν ενταχθεί και αυτοί στην ομάδα των Γιαννιτσών.
Στην εμπειρία του Νίκου Ιορδανίδη που και αυτός εντάχθηκε στην ομάδα ποντάρουν οι άνθρωποι των Γιαννιτσών.
Και ο Γιώργος Μπρέγκου στο ροστερ της ομάδος ο οποίος δήλωσε:
Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω την συνεργασία μου με τον πρόεδρο Τεο Δανιηλίδη και το νέο του εγχείρημα , πιστεύω ότι γίνεται μια καλή δουλειά στον Α.Σ. Γιαννιτσά και η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.Εγώ ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και παρότι υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μεταναστεύω, για οικογενειακούς λόγους, το δελτίο μου θέλω να είναι εκεί και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ.
Ο Μπέγκου έχει παίξει σε πολλές ομάδες είναι 34 ετών και πολύ έμπειρος για την κατηγορία μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στο Μαυροβούνιε, Αλμωπό , Νάουσα και παλαιότερα σε Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων, Καστοριά, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
« PREV
NEXT »