ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Εδεσσαϊκός Τόπο στα νειάτα

επένδυση στους νέους ο Εδεσσαϊκός
Ο Εδεσσαϊκός πιστός στο πλάνο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση 3 ποδοσφαιριστών στην μεγάλη ομάδα.
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Βαλαβάνη,τον κεντρικό αμυντικό Άρη Γαργάλα και τον Χρήστο Λατίφυ ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με την έναρξη της προετοιμασίας ενώ στις πρώτες δηλώσεις που έκαναν στο edessaikos.gr δήλωσαν:
Δηλώσεις Νίκου Βαλαβάνη : 'Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το μεγάλο βήμα που έκανα στα 17 μου γιατί σε αντίθεση με πέρσι που αγωνιζόμουν στο τοπικό για μένα ήταν όνειρο ζωής αυτή η εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν...θα δώσω το 100% ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου.
Δηλώσεις Άρη Γαργάλα : 'Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την μεγάλη ομάδα του Εδεσσαικού. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα. Δηλώσεις Χρήστου Λατίφυ : 'Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι στην ανδρική ομάδα και θα προσπαθήσω ώστε να πετύχω τους στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς μου.
« PREV
NEXT »