ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Άνω κάτω η ΑΠΕ Λαγκαδά

Δυσάρεστες εξελίξεις στην ΑΠΕΛ
Πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στην ΑΠΕ Λαγκαδά αφού σήμερα ο χρηματοδότης της ομάδος Κος Κώστας Τσακίρης ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Λαγκαδά.
Η διαμάχη με τα του Δήμου Λαγκαδά ανάγκασε τον Κο Τσακίρη να εγκαταλείψει την ΑΠΕΛ.
Σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Πόλης τόνισε.
Ευχαριστούμε πολύ τους Γιάννη Φυλάκη, Νίκο Αθανασιάδη, Γιάννη Κογκαλίδη, και Σάκη Γκογκάκο που ήταν οι μοναδικοί αληθινοί άνθρωποι που συνεργαστήκαμε στην ΑΠΕΛ. Αγαπούσαν ανιδιοτελώς την ομάδα, πρόσφεραν χωρίς να περιμένουν κάποιο κέρδος. Κατέθεσαν χρήματα και ιδρώτα, εν αντιθέσει με ορισμένους άλλους.
Η αιτία που φεύγουμε είναι η δημοτική αρχή που μας γύρισε την πλάτη στο θέμα των εγκαταστάσεων. Εύχομαι τώρα που αποχωρούμε από την ομάδα, η δημοτική αρχή να φτιάξει τις εγκαταστάσεις για το καλό της ΑΠΕΛ και σύντομα η ομάδα να εκτοξευθεί στα σαλόνια της Β’ Εθνικής.
Τον Λαγκαδά τον αγαπάμε και αφήνουμε μόνο φίλους. Ευχόμαστε σε αυτούς που θα αναλάβουν ότι το καλύτερο»,  ενώ σε ότι αφορά το ρόστερ τόνισε:«Όλοι οι παίκτες θα αποδεσμευθούν».
Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι προφανές πως το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο,ενώ πληροφορίες μας λένε ότι ο επόμενος σταθμός του Κ.Τσακίρη ίσως είναι ο Αγροτικός Αστέρας.

« PREV
NEXT »