ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ηρακλής για ΕΠΟ είστε ανεπιθύμητοι

anepithimiti i epo ston irakliΟ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για τους λόγους που δεν θα δεχθούν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά.
Μετά και την απόφαση της SuperLeague για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον Ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο απεφάσισε να ματαιώσει την απoνομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.
Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.
Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια.
« PREV
NEXT »