ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Έφτασε η ώρα για τον Ολυμπιακό Κυμίνων

telikos gia ton olympiako kyminon
Η πιο σπουδαία ώρα για τον Ολυμπιακό Κυμίνων έφτασε αφού το Σάββατο 19/05/2018 θα δώσει τον υπερπάντων αγώνα για την άνοδό του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ Εθνική.
Το παιχνίδι Τελικός με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης δεν θα είναι εύκολο,όσο κι αν η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι,παρ ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο λόγο έδρας,αλλά γιατί όλοι το λένε  παίζει αυτή την περίοδο το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Είναι παιχνίδι πάνω απ όλα ψυχολογίας,ακόμη και η τύχη θα παίξει τον ρόλο της,αν λοιπόν οι Κόκκινοι φτάσουν σε επίπεδα των τελευταίων αγωνιστικών τότε όλα γυρίζουν προς το μέρος τους και στο τέλος θα πανηγυρίσουν την μεγάλη άνοδο.
Από την άλλη ο Θερμαϊκός τα τελευταία χρόνια είναι πάντα από της ομάδες που διεκδικεί άνοδο χωρίς να φτάσει στην κατάκτηση της,με το μειονέκτημα έδρας που έχει κανείς δεν μπορεί να τους ρίξει ευθύνες σε περίπτωση που και την φετινή χρονιά δεν τα καταφέρουν.
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει για δυο αποτελέσματα,και σε περίπτωση ισοπαλίας τα Κύμινα είναι αυτά που ανεβαίνουν στην Γ ΕΘΝΙΚΉ.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και το λέμε αυτό καθώς μπορούμε να προβλέψουμε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Νασιόπουλος.
Πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσει με τον Μπαιμάκη κάτω από τα δοκάρια,τον Κυριακίδη στα δεξιά της άμυνας (απουσία ο Νεσερσιάν),αριστερά ο Πολιανίδης,ενώ στο κέντρο της άμυνας με τους Μεσιάρη και Τσακίρη.
Στον χώρο του κέντρου δεσπόζει η παρουσία του Αυγέρου με συμπαραστάτες τον Πάγκαλη,Κλόντι και Σουχασβίλι,ενώ στην επίθεση Καμπέρη η Θεοδωρίδη με περισσότερες πιθανότητες του δεύτερου,και τον Μαραντίδη που είναι δεν εξαιρετική φόρμα.
Ετοιμοπόλεμος αν χρειαστεί και ο Τζίμας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Η παρουσία του κόσμου των Κυμίνων κρίνεται απαραίτητη σ αυτή την μοναδική στιγμή για τον σύλλογο.
Το kampaniasports δεν θα μπορούσε να απουσιάζει απ αυτή την μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Δήμου μας,θα ήμαστε εκεί να καταγράψουμε όλα όσα θα συμβούν για τους φίλους αναγνώστες μας.
Σάββατο 19/05/2018 στις 17:30μμ στο γήπεδο τον Κυμίνων ο μεγάλος τελικός.
Ολυμπιακός Κυμίνων-Θερμαϊκός Θέρμης
« PREV
NEXT »