ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αιμοδοσία στον Δήμο Δέλτα

arxizei i aimododosia ston dimo deltaΞεκινά αύριο το ραντεβού της ανθρωπιάς στο Δήμο Δέλτα, με τον εαρινό κύκλο αιμοδοσιών. Έξι αιμοδοσίες δίπλα μας, κοντά στο σπίτι μας, για να διευκολύνουμε τους αιμοδότες να προσφέρουν στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Είναι πολύ ευχάριστο που κάθε φορά στις αιμοδοσίες συγκεντρώνουμε μεγάλο αριθμό φιαλών και μπορούμε να εξυπηρετούμε καθημερινά συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε και να διαθέσουμε μισή ώρα από την καθημερινότητά μας για να προσφέρουμε μία φιάλη αίμα!
Καλώ όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να συμμετάσχουν με κάθε τρόπο: είτε δίνοντας οι ίδιοι αίμα είτε να ενημερώσουν με όποιο τρόπο μπορούν για το πρόγραμμα των αιμοδοσιών ώστε να ξέρει καθένας πότε θα έρθει η κινητή μονάδα κοντά στον τόπο κατοικίας του» δηλώνει ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, συμμετοχή και προσέλευση του κόσμου γιατί ο στόχος είναι ιερός, έχει να κάνει με την αγωνία για ζωή των συνανθρώπων μας. Θέλω να πιστεύω ότι και αυτή τη φορά η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μεγάλη» δηλώνει η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Νικολτζούκη, καλώντας τους συμπολίτες που δανείστηκαν αίμα από την Τράπεζα του Δήμου να το επιστρέψουν, προσερχόμενοι οι ίδιοι ή στέλνοντας αντικαταστάτη τους, τους ενεργούς αιμοδότες να προσέλθουν για άλλη μια φορά και τους τους νέους και τις νέες να ενεργοποιηθούν, για να εμπλουτιστεί η Τράπεζα.
Το πλήρες πρόγραμμα των αιμοδοσιών έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5 – 9.30-13.00 ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/5 – 9.30-13.00 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΝΔΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5 -16.00-20.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΒΑΤΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/5 – 9.30-13.00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/5 - 16.00-20.00 ΚΑΠΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5 – 9.30-13.00 ΚΑΠΗ ΝΕΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 
« PREV
NEXT »