ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Όσα δεν έδειξε η κάμερα στο ντέρμπι του Ανατολικού

Όσα δεν έδειξε η κάμερα στο ντέρμπι του ΑνατολικούΒρεθήκαμε αρκετά νωρίς στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Αξιού Ανατολικού για να καταγράψουμε εικόνες από την αναμέτρηση του Αξιού με την Αναγέννηση Χαλκηδόνας.
Μεγάλο ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης το παιχνίδι αλλά για διαφορετικούς λόγους.
Από την μια η Αναγέννηση με σταθερή πορεία μέσα στην τετράδα και από την άλλη ο Αξιός με μεγάλη δίψα για βαθμούς  για την όσο καλύτερη συγκομιδή βαθμών προς αποφυγήν εκπλήξεων.
Το άγχος ήταν κάτι παραπάνω αισθητό στα πρόσωπα των γηπεδούχων λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού,ενώ από την άλλη η διάθεση ήταν πιο χαλαρή.
Το απρόοπτο.
Και ξαφνικά την ώρα της προθέρμανσης παρατηρούμε ανησυχητικές κινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου καθώς ο τερματοφύλακας του Αξιού Γεωργόπουλος τρέχει προς το μέρος των αποδυτηρίων κρατώντας το αριστερό του χέρι έτσι που μας έδωσε την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά.
Πράγματι σε μια φάση γύρισε το μικρό του δάκτυλο.
Καθώς ο γιατρός του αγώνα δεν υπήρχε εκείνη την στιγμή στο γήπεδο αρκέστηκε σε κάποιες τηλεφωνικές εντολές.
Όταν ο γιατρός ήρθε στο γήπεδο και τον εξέτασε έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Την θέση του Γεωργόπουλο κάλυψε ο Κάμτσης με εξαιρετική επιτυχία.
Ο γνωστός τραγουδιστής Σπύρος Ρουμελιώτης ανάμεσα στους φιλάθλους στο γήπεδο του Ανατολικού.
Σε κάποια στιγμή τα αίματα πήγαν να ανάψουν μεταξύ των φιλάθλων αλλά χάριν της παρέμβασις του Προέδρου του Αξιού Κου Σιαπκάρη τα νεύρα ηρέμησαν.
Άσχημη εικόνα ο διαξιφισμός του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γ.Τσαλώνη με τον προπονητή του Σ.Δημητριάδη την ώρα της αλλαγής του.
Ο πρώτος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Αξιού λανθασμένα,ο διαιτητής ευτυχώς πήρε την φάση πάνω του και κατακύρωσε το κανονικό γκολ του Αξιού.
Εκπληκτική κίνηση του σκόρερ Τσιφλιτζή στο πρώτο γκολ του Αξιού.
Μας αιφνιδίασε ο Αξιός με την χθεσινή του πολύ καλή εμφάνιση,μάλιστα δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από προπονητές για περαιτέρω σχόλια καθώς η νίκη του Αξιού έκανε μεγάλη εντύπωση περισσότερο για την έκταση του σκορ.
Κορυφαίος των γηπεδούχων ο Σάκης Γκόλτσης και των φιλοξενούμενων ο Γ.Τσαλώνης μέχρι την αντικατάστασή του.
« PREV
NEXT »