ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μαύρη σαιζόν για το ποδόσφαιρο της Χαλάστρας

ola mayra sto podosfairo tis xalastras
Η ποδοσφαιρική σαιζόν 2017-2018 θα μείνει χαραγμένη σαν η !!Μαύρη χρονιά στο ποδόσφαιρο της Χαλάστρας!!.Η Χαλάστρα των 10.000 κατοίκων διαθέτει δυο ποδοσφαιρικές ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου (διαθέτει πάνω από 170 ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες) τον Καμπανιακό που τα τελευταία  5 χρόνια αγωνιζόταν στην Γ Εθνική,και την ομάδα των Ελπίδων Χαλάστρας που για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίστηκε την Α κατηγορία της ΕΠΣΜ.
Η ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 βρήκε την μεγάλη ομάδα της Πόλης (Καμπανιακός)να σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ της πολύχρονης ιστορίας του και να υποβιβάζεται σαν τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η δεύτερη ομάδα αυτή των Ελπίδων Χαλάστρας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και αυτή με την σειρά της υποβιβάζεται στην Β κατηγορία της ΕΠΣΜ.
Δυο ομάδες ποδοσφαίρου,και δυο υποβιβασμούς έζησαν οι Χαλαστρινοί την φετινή χρονιά.
Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε Μάντης κακών εφιστούμε την προσοχή σ όλο τον φίλαθλο κόσμο της Χαλάστρας να αγκαλιάσουν και της δυο ομάδες και να σχεδιάσουν-προγραμματίσουν,την επόμενη μέρα του Χαλαστρινού ποδοσφαίρου αφήνοντας κατά μέρος της όποιες  διαφορές και βάζοντας πάνω απ όλα το κοινό καλό,για τον αθλητισμό της Πόλης μας.
Ένας αθλητισμός που πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν μας έκανε να χαρούμε,να κλάψουμε,να ξεφαντώσουμε, να αγκαλιαστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Σαν τοπικό μέσο το kampaniasports θα  στηρίξουμε με όλες μας της δυνάμεις κάθε υγιή πρωτοβουλία για το καλό του Χαλαστρινού ποδοσφαίρου, αλλά θα είμαστε απέναντι στην συνέχεια  της μίζερης και χωρίς προγραμματισμό κατάστασης.
kampaniasports. 
« PREV
NEXT »