ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μαγική βραδιά του Χορευτικού Χαλάστρας στο Μέγαρο Μουσικής

sto megaro moysikis to xoreytiko xalastras
40 Χρόνια από την Ίδρυση του Χορευτικού Χαλάστρας, ζωντανεύουν σε μία μαγευτική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 05/05/2018 στις 20:30μμ.
Η Παράσταση "Χαλαστραίων Πόλις - Στα μονοπάτια της παράδοσης και της ιστορίας" αποτελεί το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του Χορευτικού Χαλάστρας, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40 χρόνια λειτουργίας του. Η παράσταση είναι δομημένη σύμφωνα με τα ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία του τόπου, αναδεικνύοντας έτσι την ιστορικότητα της χαλάστρας, μέσα από την πολιτιστική της παράδοση.Αφηγήσεις και αναφορές σε σημαντικά ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία της Χαλάστρας, θεατρικές προσεγγίσεις και καθημερινοί διάλογοι στην "ντοπιολαλιά", αναβίωση εθίμων, παιχνιδιών, χορών και τραγουδιών, συνθέτουν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, γεμάτο θύμησες, γέλια και χαρές, που θα εντυπωσιάσουν όσους παραβρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής για να τιμήσουν αυτή την επέτειο.
Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας
Διοργάνωση: Χορευτικό Χαλάστρας του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Με την ευγενική χορηγία των: ΕΤΤΛΙ ΑΕ, ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΑΒΕΕ, EURICOM HELLAS, ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ ΑΕ
Είσοδος Ελεύθερη κατόπιν εγγραφής στο: www.horeftikohalastra.eu
« PREV
NEXT »