ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Γιάννης Μπύρος πόνταρα σε κουτσά άλογα

Γιάννης Μπύρος πόνταρα σε κουτσά άλογα
Έξαλλος με τους υπευθύνους του αγωνιστικού τμήματος της Δόξας Δράμας, ο χρηματοδότης της ομάδας, Γιάννης Μπύρος, χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς έπειτα από το λάθος που έγινε στον αγώνα με τον Άρη με τη χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών.
Ο Γιάννης Μπύρος φιλοξενήθηκε στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 και αρχικά παραδέχθηκε το λάθος. «Το παραδεχόμαστε και είμαι διατεθειμένος να πληρώσω ό,τι μου αναλογεί. Να τιμωρηθώ και ό,τι πρέπει να γίνει ας γίνει.
Αν έχεις ανθρώπους μόνο για να παρουσιάζονται καλοί στον φακό και για να φτιάχνουν το μαλλί τους αυτά τραβάς. Ένας από τους λόγους που θα φύγω από το ποδόσφαιρο είναι και αυτός. Με ξένα χέρια μόνο φίδια είναι να πιάνεις», είπε και αναφέρθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Κασδοβασίλη.
«Ήρθε ο γενικός αρχηγός, ο κ. Κασδοβασίλης και μου είπε «αναλαμβάνω την ευθύνη». Ποια ευθύνη αναλαμβάνεις απέναντι σε χιλιάδες κόσμο που ήλπιζε στην τρίτη θέση; Πληρώνεις κάτι; Χάνεις κάτι; «Δεν φταίω μόνο εγώ», μου είπει. Ναι, φταίει και η γειτόνισσα. Αυτός είναι που δίνει τις αλλαγές, δεν φταίει μόνος αυτός λέει.
Υπεύθυνοι-ανεύθυνοι όλοι τους. Μόνο για να βολευτούν και να παρουσιάζονται καλά στο φακό είναι. Εγώ τελειώνω τη χρονιά και θα πάρω τις αποφάσεις στο τέλος της χρονιάς. Θα φάμε άλλους τρεις βαθμούς; Ας φάμε άλλους τρεις.
Ό,τι καλό παρουσιάστηκε από την ομάδα μας ήταν τα χρήματα που έβαλα. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα υπόλοιπα ήμασταν απαράδεκτοι».Σε ερώτηση για το αν ζήτησαν συγνώμη, ο κ. Κασδοβασίλη ή οι υπόλοιποι υπεύθυνοι του αγωνιστική τμήματος, είπε:
«Προσπάθησε να δικαιολογηθεί και μετά είπε «έχεις δίκιο αναλαμβάνω την ευθύνη». Ποια ευθύνη; Τις ζημιές; Την χρηματική ευθύνη; Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι δεν υπάρχει διοικητική υποδομή στην Ελλάδα.
Ο καλύτερος σκοτώνει τη μάνα του. Πού πας με τέτοιους ανθρώπους;
Στο βουνό στην εργασία έχουμε νερά και μερικές φορές έρχονται και μας ενοχλούν. Ούτε για τσομπάνηδες δεν θα τους έπαιρνα στη δουλειά που κάνω εγώ για να διώχνουν τα ζώα από το νερό».Ο Γιάννης Μπύρος παραδέχθηκε δημοσίως ότι όταν έγινε το λάθος, του το επισήμαναν οι άνθρωποι του Άρη χωρίς όμως την πρόθεση να το χρησιμοποιήσουν. «Μόλις έγινε το λάθος με ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Άρη. Προς τιμήν τους.
Ο Άρης δεν έχει έννομο συμφέρον, ας κάνει ένσταση όποια ομάδα θέλει».Ρωτήθηκε για το αν συζήτησε με τον Νίκο Κωστένογλου: «Μου είπε ότι ρώτησε τον κ. Ιωσηφίδη αν έχουμε πρόβλημα με ξένους όταν ανέλαβε και του είπε όχι.
Ο ένας ρίχνει τον ευθύνη στον άλλο. Και το θύμα είναι πάντα αυτός που θέλει να κάνει κάτι καλό στον τόπο του, στην πόλη του».Σχετικά με το αν είναι οριστική η απόφασή αποχώρησης από το ποδόσφαιρο, είπε:
«Είμαι υπέρ του χαμόγελου, των επενδύσεων, του ρίσκου, όμως, πρέπει να υπάρχουν οι άνθρωποι. Εδώ όπως βλέπετε μου φταίνε πολλοί άνθρωποι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Θα ξυπνούσατε κάθε μέρα στις 3 το πρωί να φορέσετε μια γαλότσα και επί 30 μέρες το μήνα να βρίσκετε πέντε χιλιάδες ευρώ για να διοικήσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι;
Αναλαμβάνω την ευθύνη 100% και ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους γιατί πόνταρα σε κουτσά άλογα».
« PREV
NEXT »