Την Ιωάννα Μαγοπούλου βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα

 Την Ιωάννα Μαγοπούλου βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα
Την αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Ιωάννα Μαγοπούλου, η οποία πριν από ένα μην πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων “Buenos Aires 2018” τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα κατά της συνεδρίαση της 27ης Μαρτίου 2018.
«Είναι μια ιδιαίτερη διάκριση για ένα παιδί της Σίνδου, που ξεκίνησε την αθλητική της ζωή από τον Α.Ο. Άτλαντα Δήμου Δέλτα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ιωάννα. Είναι μεγάλη τιμή όχι μόνο για την οικογένειά της αλλά και για όλο το Δήμο μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς της γιατί μόνο όποιος ξέρει από αθλητισμό ή είναι γονέας αθλητή μπορεί να αντιληφθεί τις δυσκολίες, τις στερήσεις, τις λύπες, τις απογοητεύσεις, τις στεναχώριες που συναντά κανείς στο δρόμο για τη διάκριση» τόνισε στην προσφώνησή του ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, συγχαίροντας την αθλήτρια, τους γονείς και την προπονήτριά της, Έφη Μπλέκα.
Η αθλήτρια καταχειροκροτήθηκε από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.
Τις καλύτερες ευχές και απ όλους εμάς από το kampaniasports.
« PREV
NEXT »