!!Πάσα στα θρανία!! στο 3ο Δημ.Σχ.Χαλάστρας(vid)

!!Πάσα στα θρανία!! στο 3ο Δημ.Σχ.ΧαλάστραςΤο πρόγραμμα "Πάσα στα θρανία" είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το αρμόδιο Υπουργείο που εκπονείται από την ΕΠΟ και υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό.
 Περιλαμβάνει επισκέψεις και ομιλίες σε δημοτικά σχολεία αναφορικά με το "ευ αγωνίζεσθαι" και τις άλλες ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου από διακεκριμένους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 , προπονητές και εκπαιδευτές.
Εκπρόσωποι του προγράμματος που επισκέφθηκαν το σχολείο  ήταν οι:
1) Γκίσης Ιωάννης, αναπληρωτής καθηγητής ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ και εκπαιδευτής ΕΠΟ- UEFA
2) Μεταξάς Θωμάς αναπληρωτής καθηγητής εργομετρίας ποδοσφαίρου στο ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, τεχνικός και Διευθυντής Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ
3) Κατεργιαννάκης Φάνης ποδοσφαιριστής. Παίκτης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου το 2004 που συμμετείχε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ομάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δέλτα κ.Φωτόπουλος Ευθύμιος καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Καμανάς Δημήτριος.
Ο Δήμαρχος δώρησε στους ομιλητές καθώς και στη Διευθύντρια του σχολείου κ. Μπέμπη Στυλιανή από ένα βιβλίο, το οποίο αναφέρετε στην ιστορία της Χαλάστρας, με τον τίτλο "Αλησμόνητες στιγμές 100 χρόνια Χαλάστρα " του Κώστα Τσιότσκα.
Οι ομιλητές έκαναν εισήγηση στους μαθητές/τριες της Ε' και Στ' τάξης με θέμα το ποδόσφαιρο, την ευγενή άμιλλα και τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός. Μοιράστηκε έντυπο υλικό για το ποδόσφαιρο καθώς και μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά. Επίσης μπλούζα της Εθνικής Ελλάδος χαρίστηκε και στο σχολείο.
 Ο κ Κατεργιαννάκης μίλησε για τις εμπειρίες του στο ποδόσφαιρο και στην Εθνική Ελλάδας, απάντησε σε απορίες μαθητών και μοίρασε αυτόγραφα.
Στο τέλος έγινε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στην αυλή του σχολείου μεταξύ Ε' και Στ' τάξης.
Ακολουθεί βίντεο με φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.
Ευχαριστίες στην εκπ. Αγγλικών του σχολείου κ. Ναρίδου Ευμορφία η οποία βοήθησε στην λήψη φωτογραφιών.

« PREV
NEXT »