Η φλόγα του Διεθνή Μαραθώνιου !!Μέγας Αλέξανδρος!! στον Δήμο Δέλτα

kampaniasportsΓια τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Δέλτα συμμετέχει στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με τη διοργάνωση υποδοχής και τελετής αφής της Αλεξάνδρειας Φλόγας το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3 αλλά και την υποδοχή των αθλητών – δρομέων το πρωί της Κυριακής 1/4. Πρόκειται για την κορυφαία αθλητική – κοινωνική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης, που φέτος διοργανώνεται για 13η χρονιά.Συγκεκριμένα, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή και αφή της Αλεξάνδρειας Φλόγας:
•στις 3.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Σίνδου (αυλή Παλαιού Δημοτικό Σχολείο), υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Νέων Σίνδου
•στις 3.30 μ.μ. στο μνημείο των Ποντίων στα Διαβατά (επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης) Και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες οι τελετές θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Δέλτα, ενώ αμέσως μετά την αφή θα πραγματοποιηθούν χορευτικές εκδηλώσεις.
Επίσης, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, καλούνται οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Διαβατών αλλά και ολόκληρου του Δήμου Δέλτα να υποδεχθούν τους μαραθωνοδρόμους οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την Πέλλα και περί τις 8.30 το πρωί θα διασχίζουν την κεντρική οδό Βεροίας στα Διαβατά.
«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε στο Δήμο Δέλτα και φέτος την Αλεξάνδρεια φλόγα, το Σάββατο, αλλά και τους πλέον των 2.000 μαραθωνοδρόμων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, την Κυριακή. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση, που καταφέρνει να βγάζει στο δρόμο χιλιάδες Θεσσαλονικείς και να προάγει το αθλητικό ιδεώδες με τον καλύτερο τρόπο.
Θέλω να προσκαλέσω όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να τιμήσουν αυτή την πολύ όμορφη στιγμή για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των διοργανωτών και των αθλητών» δήλωσε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, επίτιμο μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου.
« PREV
NEXT »