6 χρόνια kampaniasports συνεχίζουμε

6 χρόνια kampaniasports συνεχίζουμεΤο kampaniasports ξεκίνησε 25/03/2012 και σίγουρα δεν ήταν τυχαίο η ημέρα έναρξής του.Από τότε πέρασαν 6 ολόκληρα χρόνια,με μεγάλο αγώνα να καθιερωθούμε στην συνείδηση πρώτα των Χαλαστρινών και κατόπιν στους φίλους του ποδοσφαίρου.
Τα νούμερα λένε ότι το καταφέραμε,εμείς δεν ήμαστε ευχαριστημένοι όχι για από τους αριθμούς  όσο γι αυτά που δεν καταφέραμε στην μικρή μας Πόλη.
 Γι αυτό και συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη όρεξη να προβάλουμε τον τόπο μας παρά της αντίξοες συνθήκες που κατά καιρούς συναντάμε.
 Ήμαστε σίγουροι ότι οι πλειοψηφία των Πολιτών του Δήμου Δέλτα αναγνωρίζει όλη αυτή την προσπάθεια που γίνετε, και στηρίζει το kampaniasports μ οποίον τρόπο μπορεί και γι αυτό τους ευχαριστούμε.
Για τους μικρόψυχους,άσχετους,αγνώμονες,δεν θα αφιερώσουμε χώρο σ αυτή την ανάρτηση,τους αφήνουμε στο καβούκι τους, προσπαθούν να είναι στο προσκήνιο με κάθε τρόπο,εξάλλου παντού υπάρχουν και επιβιώνουν αυτοί.
Ξεκάθαρα και πάντοτε δεν διστάσαμε να πάρουμε θέση για τα πιστεύω μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάναμε η θα κάνουμε λάθη.
Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν όλους τους συνεργάτες μου που πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν στην προσπάθεια αυτή.
 Ηλία,Άρτεμις,Νίκο,Γιάννη,Βασίλη,Λάκη,Τάσο,Κώστα σας ευχαριστώ που μ ανέχεστε.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σ όλους τους Χορηγούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια μας.Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά.
 Ο admin του kampaniasports
Xaris Matskas.
 Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του kampaniasports 25/03/2012
 Μια καινούργια προσπάθεια για τα αθλητικά δεδομένα τις ευρύτερης περιοχής τις ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ αρχίζει σήμερα 25/03/2012 με την ελπίδα ότι θα βρει ανταπόκριση από τους φίλους τις περιοχής και όχι μόνο. Όχι πολλά λόγια αλλά πολύ δουλειά είναι το σύνθημά μας.ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
« PREV
NEXT »